hva gjør medisinsk marihuana leger gjøre

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2014-02-03
medisinsk marihuana leger er leger som kan hjelpe folk statstil godkjenning-i stater hvor det er lovlig-. å få tilgang til marihuana til medisinsk bruk disse legene er enten MDS, eller dos ( leger av osteopati ), som har bevilling i sin region, men de vanligvis spesialister på å identifisere forhold i pasienter som medisinsk marihuana har blitt funnet å være nyttig. de vanligvis ikke foreskrive eller dispensere marihuana, og folk kan ikke bare få det hvor som helst. ennå, kan medisinsk marihuana leger gi medisinsk støtte at en persons tilstand warrants marihuana, og han eller hun hjelper med å skaffe noen typer registrering kort som beviser at en persons tilstand har blitt medisinsk vist seg å dra nytte av marihuana.
i de stater hvor medisinsk marihuana leger har et legitimt praksis, er det mange ting disse legene kan gjøre. generelle leger vanligvis ikke anbefale marihuana, selv om de kan anbefale å se en medisinsk marihuana lege. hva denne spesialisert lege ikke møter er med pasienter interessert i å bruke stoffet til å utforske sin medisinske historie. dette kan inkludere en fysisk undersøkelse og diagnose, men slike leger vanligvis ikke vil diagnostisere hvis en pasient kommer forberedt med poster fra en annen lege.
medisinsk marihuana leger kan stille en rekke spørsmål for å fastslå i hvilken grad det synes hensiktsmessig for marihuana som skal brukes. når disse blir besvart og saken er analysert, får legen en anbefaling for eller mot marihuana bruk. denne anbefalingen kan brukes til å få et kort som kan deretter brukes til å skaffe marihuana eller å bevise retten til å eie den, forutsatt føderale agenter ikke pågripe en person.
folk kan forvente å tilbringe en time eller to å snakke med medisinsk marihuana leger, og disse legene vanligvis ikke dekkes av forsikring betalinger. Det er lavpris klinikker eller glideskala avgifter som tilbys av noen leger, men mange mennesker vil betale $ 100-200 us dollar (USD) eller mer for å få denne konsultasjonen. tillegg, kan det være nødvendig å registrere for en kort årlig, som kan innebære flere besøk med den medisinske marihuana legen. marijuana også vanligvis ikke dekkes som en medisin under noen forsikring plan og kan være dyrt å kjøpe.


Previous:nothing Next:årsakene til småblødninger under svangerskapet

Relaterte artikler


 • hvordan kan penger redde liv
 • Canavan sykdom
 • de vanligste revmatoid artritt tidlige symptomer
 • sammenheng mellom blodtrykk og alder
 • hematuri syndrom
 • effekten av dehydrering
 • velge den beste behandling for perifer nevropati
 • blodgiver
 • om tillit building øvelser
 • uløste sorg
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com