octuplets

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2014-02-08
octuplets er, som navnet tilsier, åtte avkom fra en enkelt graviditet. dette er ikke uvanlig i dyreverdenen og det er mange registreringer av hunder, rotter, spissmus, mus og nakne muldvarp rotter som kan ha dette mange babyer på en gang. hos mennesker, er det ingen registrering av naturlig befruktning som resulterer i å skape åtte babyer. generelt, er den eneste måten octuplets ville bli produsert gjennom implantering av en rekke befruktede egg inn i livmoren, og der minst åtte av dem implantat i livmor veggen og overleve til fødselen. dette scenariet skjer svært sjelden.
det er mange som kritiserer Suleman og hennes fruktbarhet lege for hennes valg å implantere så mange befruktede egg på en gang. fra bare et helseperspektiv, er det sterke risiko mor og foster. forsøker å bære så mange barn på en gang representerer et enormt potensial for komplikasjoner. av nødvendighet, nesten alle høyere ordens flerfødsler ende opp med å bli for tidlig, med spedbarn vanligvis veier mindre enn et pund. i denne svake og sårbare tilstanden er lungene ikke skikkelig utviklet, fødselsskader er dobbelt så sannsynlig, og risikoen for infeksjon kan være stor.
risiko strekker til enhver mor octuplets. den menneskelige livmoren ble ikke bygget for å bære så mange barn på en gang. det er god grunn til at de fleste barna er singel, tvillinger eller trillinger. den livmor distends og det finnes risiko for ruptur eller alvorlige komplikasjoner under og etter fødsel. men noen kvinner er heldige å overleve dette uten problemer, ikke alle gjør, og noen mennesker tror at publisitet om høyere ordens fødsler, som for eksempel Suleman sine octuplets, reduserer fare for mor og barn.
faktisk i mange fruktbarhet klinikk miljøer, når befruktet egg implantasjon brukt, vil de fleste kvinner som finner seg selv gravid med octuplets bli rådet til å motta selektiv abort. for mange kvinner som råd er usmakelig, og likevel er en utfordrende avgjørelse fordi ikke redusere fostre kan resultere i å miste dem alle. det er mye etisk diskusjon om hensiktsmessigheten av implantasjon av flere befruktede egg enn en kvinne kunne muligens naturlig bære, og det er få konklusjoner om et bestemt antall av egg som synes etisk forsvarlig. dette er spesielt dokumentert av Suleman eksempel.


Previous:nothing Next:new age spiritualitet

Relaterte artikler


 • de beste naturlige måter å øke serotoninnivået
 • symptomene på hetetokter
 • buerger sykdom
 • human leukocytt antigen
 • sammenheng mellom temperatur og eggløsning
 • dysplastisk nevus syndrom
 • alkoholisk fettlever sykdom
 • symptomer på øyekatarr i babyer
 • de vanligste symptomene på en lungeinfeksjon
 • de beste tipsene for god holdning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com