de beste pusteøvelser for astma

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-01-09
mennesker som lider av astma har ofte vansker med å puste, ikke bare på grunn av innsnevring av luftveiene forårsaket av deres tilstand, men også fordi de kan puste unormalt, ta veldig raske, grunne åndedrag. dette fører til svakhet i musklene som hjelpemiddel i pust og dårlig ånde kontroll, forverrer problemer astmatikere erfaring, spesielt under en fullverdig angrep. det er derfor tilrådelig for disse pasientene å øve pusteøvelser for astma til å trene seg å puste riktig, noe som kan hjelpe dem reagere mer effektivt til angrep og selv redusere symptomer og behovet for medisinering. Buteyko metoden og pranayama yoga er noen av de beste pusteøvelser for astma.
bruker pusteøvelser for astma behandling er vanligvis ikke en rask prosess. folk flest må mentalt fokusere på relearning å innhalere og puster riktig, som deres organer har blitt vant til grunne pust og konsentrasjon vil være nødvendig for å få de riktige musklene for å gjøre arbeidet. over tid og med praksis, vil imidlertid den riktige teknikken vanligvis bli mer lett og begynne skje naturlig, selv under astmaanfall.
en av de beste pusteøvelser for astma er det Buteyko metoden. denne metoden følger tre grunnprinsipper. pasienter lære pusten kontroll, hvor de reduserer sitt antall pust med teknikker som holdt pusten før det blir ubehagelig, og deretter gradvis øke mengden tid de kan gjøre det. de også lært å puste gjennom nesen deres for å redusere deres rate av pusting. lære å slappe av, særlig når et astmaanfall streik, er også nøkkelen til Buteyko metoden.
en annen øvelse som er veldig nyttig for astma er pranayama. dette er en yoga teknikk som fokuserer på kontroll av pust. utøvere arbeider på å balansere deres puste prosess, opprettholde riktige prosenter av luft under innånding, oppbevaring, og utpust. det fremmer også riktig bruk av mellomgulvet og magen å puste riktig, bidrar til å styrke disse områdene og undervisning pasienter hvordan du inhalerer dypt og puster helt.


Previous:nothing Next:abdominal levering

Relaterte artikler


 • de vanligste årsakene til oppblåsthet
 • tyroidstimulerende immunglobulin
 • om psykisk sykdom
 • de beste pusteøvelser for astma
 • årsakene til søvnighet på dagtid
 • diabetisk retinopati symptomer
 • Forholdet mellom fettlever og skrumplever
 • hjelpemidler sløse syndrom
 • solar urticaria
 • de beste naturlige måter å øke serotoninnivået
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com