de vanligste årsakene til acid reflux og kvalme

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2014-01-24
når en person har acid reflux og kvalme, stammer problemet vanligvis fra den nedre esophageal sphincter, som består av muskler som lukker magen av fra spiserøret etter maten beveger seg fra spiserøret til magesekken. hvis disse musklene svikter å arbeide som de skal, kan syre fra magesekken få lov til å strømme oppover i esophagus, forårsaker smerte og kvalme. noen ganger en hiatal brokk kan forårsake sure oppstøt og kvalme i tillegg. i tillegg er det en rekke av faktorer som kan bidra til utvikling av acid reflux og kvalme, herunder forbruker et stort måltid rett før ligge; røyking, tar aspirin eller ibuprofen, og det å være overvektig eller gravid.
normalt, hindrer et individs esophageal sphincter syrer fra å reise bakover fra magen til spiserøret hans, men det er ikke alltid tilfelle. denne ringen av muskelen er ment å stenge rett etter mat flytter inn i magen. men noen ganger forblir esophageal sphincter åpen for lenge, lukkes ikke helt, eller åpnes når det ikke burde. i et slikt tilfelle kan en person oppleve acid reflux og kvalme.
noen ganger årsaken til problemet med esophageal sphincter er en hiatal brokk. når en person har en hiatal brokk, er den øverste delen av magen og spiserøret sphincter, plassert ovenfor mellomgulvet. mellomgulvet normalt har jobben med å holde magen bortsett fra brystet og bistå med å holde syre i magen. i nærvær av en hiatal brokk, men ikke membranen ikke fungerer for å holde magen syre på plass, og syre reflux og kvalme kan oppstå.
ofte en persons livsstil eller de tingene han bruker også bidra til acid reflux og kvalme. for eksempel når en person ligger nede snart etter å ha spist, kan han være mer sannsynlig å oppleve acid reflux og kvalme spise krydret og syrlig mat. forbruker fet mat, og drikker alkoholholdige og koffeinholdige drikker kan bidra til problemet også. aspirin, noen muskel relaxers, og noen andre typer medisiner kan også bidra til problemet i tillegg, kan en person være mer sannsynlig å utvikle syre reflux og dens symptomer hvis han er overvektig eller røyker. graviditet kan være en risikofaktor i tillegg.


Previous:nothing Next:Hvor vanlig er MRSA i sykehus

Relaterte artikler


 • sammenheng mellom TMJ og leddgikt
 • tyroidstimulerende immunglobulin
 • lokalisert sklerodermi
 • sammenheng mellom stress og hukommelsestap
 • vanligste årsakene til neonatal asfyksi
 • vanligste årsakene til sår hals uten feber
 • finne ut resultater fra kliniske studier
 • sammenheng mellom temperatur og eggløsning
 • gjær infeksjon utslipp
 • årsakene til søvnighet på dagtid
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com