virkningene av alkohol på nyrer

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-02-25
Nyrene er involvert i viktige prosesser i kroppen. Forbruket av alkohol har evnen til å svekke ytelsen til nyrene. Dette har potensial til å generere alvorlige konsekvenser for nyrene og deres evne til å opprettholde din kroppslige prosesser. Metabolske reaksjoner kan også endres dersom nyrene er påvirket av alkohol

Major Funksjoner av Griller

Nyrene regulerer mengden og struktur av væsker og elektrolytter i kroppen din. De hjelper klare avfall fra celler og hjelpe i bidrag av næringsstoffer som hjelper form celler samt gi stabile forhold for cellene til å fungere. De hjelper normalisere syre-base balansen i cellen, og også produserer hormoner.

Alkohol er effekt på Hydrogen Ion Konsentrasjon

Hydrogen ion konsentrasjon eller syre-base likevekten er viktig å nøyaktig metabolske reaksjoner. Hvis nøyaktige nivået er avbrutt av alkohol, forstyrrelser som lave nivåer av fosfater kan føre til hyperventilasjon og lav syre.

Utførte Urin Flow

I løpet av 20 minutter, kan alkohol har en negativ reaksjon på urin flyt. Det kan øke urinen flyte, forårsaker en endring i konsentrasjonen av elektrolytter i blodet, særlig antidiuretisk hormon som stimulerer nyrene til å spare væsker. Dette i sin tur fraråder vann blir tatt tilbake i av kroppen og dermed øker elektrolytt nivået i blodet.

Elektrolyse nivå

Sodium, fosfor, magnesium og kalium er elektrolytter som er berørt på en negativ måte fra forbruk av alkohol. Alle celler, hovedsakelig nevroner i hjernen din, er avhengig av nivået av disse elektrolytter være stabil. Når elektrolytten nivåene blir forstyrret, har hjernen problemer som regulerer kroppslige prosesser og endringer i atferd forekommer.

Blood Pressure

Høyt blodtrykk kan føre til kronisk nyresykdom. Å drikke alkohol kan øke blodtrykket til et usunt nivå. Alkohol inneholder også mye kalorier som kan føre til vektøkning-en medvirkende årsak til høyt blodtrykk. Alkohol kan også endre effekten av enkelte blodtrykk medisiner.

Diabetes

Mennesker med diabetes er utsatt for kronisk nyresykdom. Alkohol kan endre leverens evne til å produsere glukose. Når alkohol har kommet inn i leveren, vil den ikke produsere glukose igjen før all alkoholen er fjernet fra kroppen. Dette kan føre til lave blodsukkeret hos diabetikere. Alkohol inneholder også mye kalorier, for diabetikere prøver å kontrollere blodsukkeret med kosthold og mosjon, kan dette være et problem.


Previous:hvordan du velger den beste diabetes diett plan for deg å administrere blodsukkernivået Next:fordeler av grønn te for slanking

Relaterte artikler


 • matvarer for å unngå på en diabetiker diett
 • mat høyt på vitamin C, E og selen
 • jernmangel og tretthet
 • hvordan å komme i form til sommeren
 • helsemessige fordeler av applesauce
 • farene av vitamin E olje
 • hvordan du kan unngå komplikasjoner av diabetes
 • hvordan du ned i vekt på sunn måte og på et budsjett
 • hvor å miste seventy pounds
 • mat som produserer fett brenning hormoner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com