oppskrifter for personer med diabetes og høyt blodsukker

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2010-01-12
Personer med diabetes må velge sine matvarer nøye for å holde blodsukkeret sitt fra å gå farlig høye. Hvert måltid og snack må inneholde en balanse mellom protein og karbohydrat, og bør unngå raffinert mel og sukker for å opprettholde sikker blodsukkernivået

Breakfast

Hvis du har høyt blodsukker, er en frokost scramble en næringsrik måte å starte dagen, med protein og komplekse karbohydrater. Først kan du fint hogge en kopp med grønnsaker etter eget valg. Løk, squash, spinat, brokkoli og grønn paprika er alle gode valg for en frokost scramble. Sprekk 3 egg i en liten bolle, og bland godt. Spray en panne med vegetabilsk olje, og tilsett hakkede grønnsaker. Stek på middels varme, røring ofte til grønnsakene er møre. Tilsett eggerøre, og bland til eggene er kombinert med grønnsaker og fullt kokt. Endelig, slår du av varmen, legg skiver av ost over eggene og legge lokk på pannen til osten er smeltet.

Lunsj

En Cobb salat er en lunsj for en diabetiker som inneholder mange næringsstoffer og vil ikke føre til en drastisk økning i blodsukkeret. Romaine salat bør vaskes grundig og hakket før det blir satt på en plate som base for din Cobb salat. Kjøttpålegg, som for eksempel kalkun, kylling og skinke, bør være hakket og plassert rundt kantene av platen. Ordne tynne skiver av hardkokt egg, bacon biter og hakket tomat, ved siden av hakkede kjøttpålegg. Til slutt, legg skiver av moden avokado til platen å fullføre din Cobb salat.

Middag

A low-carb stek vil avslutte dagen, uten å øke blodsukkeret. Slice 1 beinfri, skinn, kyllingbryst. Legg 1 ss. vegetabilsk olje og 1 ss. sesamolje til en gryte, og varme. Tynt skive 3 fedd hvitløk, terninger 1 liten hvit løk, og makulere 1 /4 hode av kål. Legg kyllingen i pannen, rør i 5 minutter og legg alle grønnsakene i pannen. Rør sammen ingrediensene til grønnsakene er møre. Legg 1 /4 kopp soya saus og rør. Bruke søtningsmiddel etter eget valg, legger tilsvarende 1 ts. sukker og rør en gang til før servering.


Previous:diabetes diett mat Next:daglig diabetes guide til måltid planlegging

Relaterte artikler


 • langsiktige bivirkninger av kreatin
 • oppskrifter for personer med diabetes og høyt blodsukker
 • diabetes og fastfood
 • helsemessige fordelene av kokos olje
 • diabetes sukker erstatning
 • om msg
 • mat for en 1600 calorie diabetes diett
 • hvordan å minimere menopause symptomer
 • helsemessige fordeler av peanøttsmør
 • Dexatrim bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com