om diabetes diett hjem levering tjenester

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2010-01-12
Det er viktig for diabetikere å spise sunt for å opprettholde deres blod sukker nivåer. Personer med type 1 eller type 2 diabetes må telle kalorier og karbohydrater for å holde blodsukkeret under kontroll. Hjemkjøring av ferdiglaget diabetes måltider levert direkte på døren gjør det mye enklere for diabetikere å kontrollere sine dietter

Du trenger:. .
Springvann
muggen.
kjøleskapet.

Identification

Hvis du har diabetes, spise sunt har akkurat fått en mye enklere. Hjemkjøring av ferdiglaget diabetiker måltider rett på døren er et alternativ mange diabetikere er å snu til å kontrollere blodsukkeret og kontrollere sin vekt. The American Diabetes Association anbefaler å velge en mager protein, høy fiber, et karbohydrat, og frukt eller grønnsaker i hvert måltid.

Hensyn

Det er så mange hjemme måltid levering selskaper å velge mellom på Internett. Finn ut hva din levering alternativene er, og hvor raskt du vil få dine måltider når du legger inn bestillingen. Selskaper skip måltider så snart som mulig for å sikre friskhet av maten din. Finn ut om du bestiller mat på en ukentlig, annenhver uke eller månedlig gjør en forskjell i pris. De fleste selskaper skip i det kontinentale USA.

Hensyn

Avhengig av budsjettet, hvor mye er du villig til å bruke på måltider? Vil du 2 eller 3 måltider om dagen med eller uten snacks? Har du behov for måltider 5 eller 7 dager i uken? Finn ut om du bestiller mat på en ukentlig, annenhver uke eller månedlig basis gjør en forskjell i pris. Hvor fort kan du motta dine måltider i hjemmet ditt? Finn ut om frakt alternativer og kostnadene ved levering.

Typer

BistroMD. com er et måltid leveringsservice som henvender til diabetikere og pre-diabetikere. For eksempel, en hel uke med snacks koster ca $ 180 i uka. Du får også gratis tilgang til et team av dietitians. BistroMD skipene sine måltider hver uke rett på døren. "Programmet fokuserer på magre proteiner, komplekse karbohydrater og lite fett. Lean protein er hva som kommer til å holde deg mett og vedlikeholde ditt blod sukker. Vi unngår noen av de enkle sukkerarter som hvitt brød, poteter og pasta. "

Typer

Healthy Chef Creations (healthychefcreations. com)" talsmenn en diett som er rik på organisk magre proteiner, økologiske grønnsaker, økologisk høy- fiber korn, sunt fett (for eksempel første-presset ekstra virgin olivenolje), og organiske bønner i sin naturlige form. "
DineWise. com hevder å være" Amerikas mest populære nettsiden for tilberedte måltider og levering av mat, tjenester landsdekkende. "Selskapet har 10 måltid planer å velge mellom, med mulighet til å lage dine egne måltider. Du kan også bestille måltider med lav-natrium alternativet, også. Enten du er type 1 eller type 2 diabetes, det er så mange online levering av mat, tjenester som er raske, rimelige og smaker godt.


Previous:hvordan å behandle diabetes og kosthold Next:hvordan du bruker en diabetes test meter

Relaterte artikler


 • hvordan du velger din diett når du har diabetes i svangerskapet
 • hvordan å øke en langsom metabolisme
 • mat for en 1600 calorie diabetes diett
 • helsemessige fordeler av granateple
 • daglig diabetes guide til måltid planlegging
 • diabetes og lav protein dietter
 • diabetes ernæring råd
 • diabetes anbefales diett planer
 • sitronsaft rens
 • helsemessige fordeler av tare
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com