naturlige diabetes medisin

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2010-01-12
Når bukspyttkjertelen ikke produserer eller kroppen kan ikke riktig å bruke hormonet insulin, diabetes resultater. Insulin kontrollerer nivåer av glukose i blodet. Når kroppen ikke produserer insulin, må insulin legges i form av skudd. Det er muntlig medisiner i tillegg til å kontrollere diabetes, men disse er langt mindre effektive enn kontroll av høyt sukker nivåer naturlig, med kosttilskudd og mat

Chromium picolinate

En diett høy i raffinert sukker og hvitt mel fører til en krom-mangel som er utbredt i de flestes kosthold. Krom er et mineral nødvendig for metabolismen av glukose. Chromium forbedrer insulin effektivitet som senker blodsukkernivået. Over-bearbeidet mat redusere mengden av krom i matvarer. En daglig dose fra 400 til 600 mcg anbefales. Krom kan finnes på helsekostbutikker, og velg narkotika butikker.

Hvitløk

Hvitløk reduserer og stabiliserer blodsukkernivået, og hjelpemidler i metabolismen av fett. Diabetikere er i faresonen for vektøkning, noe som setter en ytterligere belastning på bukspyttkjertelen. En daglig hvitløk supplement anbefales i stedet for å legge hvitløk til dietten hver dag. Et tillegg gir ikke de uønskede "hvitløk pusten. " Hvitløk tilskudd kan kjøpes på en helsekost butikk eller stoff butikken.

Vitamin B12

Vitamin B12 brukes til å forebygge diabetisk nevropati, eller nerve smerter, noe som rammer de fleste diabetikere i føttene og hendene. Injeksjoner gitt av en lege en gang i måneden er den mest effektive behandlingen. Vitamin B12 pastiller og en sublingual skjemaet er også tilgjengelig gjennom legen din. Vitamin B12 kan også økes i kosten ved å spise kjøtt, ølgjær, egg, nyre, lever, og melk og melkeprodukter. Vitamin B12 er også til stede i urter alfalfa, bladderwrack og humle.

Koenzym Q10

koenzym Q10 stabiliserer blodsukkeret og forbedrer blodsirkulasjonen. Koenzym Q10 finnes i alle deler av kroppen, men avtar med alderen. Det kan være foreskrevet av lege eller kjøpt i en helsekost eller stoff butikken. Den anbefalte daglige dose for diabetikere er 80 mg. Koenzym Q10 er også ganske gunstig for hjertesykdommer, som gir en dobbel-plikt beskyttelse for diabetikere.

Holy Basil

Hellige Basilikum har blitt funnet å være en av de beste urte behandlinger for å stabilisere blodsukkeret. Holy basilikum virker mest spesifikt på blodsukkeret pigger forårsaket av hormonet kortisol. Kortisol er normalt produsert i reaksjon på stress, eller "fight or flight"-syndromet nødvendig når kroppen blir satt under ekstremt stress. Dessverre, kan kortisol pakke på vekt når det ikke er nødvendig, men er produsert bare av kroppens kjemiske reaksjoner på enkelte matvarer, og særlig koffein.

Foods Unngå

Selvfølgelig må en diabetiker ikke bruker sukker i overkant som med godteri og desserter. Det er også flere med høy glykemisk matvarer for å unngå i den naturlige behandling av diabetes. Hvitt mel produkter, pasta, stivelsesholdige grønnsaker og over-bearbeidet mat raskt konvertere seg til glukose i fordøyelsesprosessen. Mange leger oppgir tommelfingerregel for diabetikere er "unngå hvitt. "

Ting å spise

En diabetiker diett bør være basert på matvarer i sin naturlige tilstand, det vil si uten overcooking og prosessering. Grønnsaker med en liten mengde frukt om dagen er det ideelle kosthold for diabetikere. Hele korn kan brukes i moderate mengder, men en topp i blodsukkeret vil følge. Mange diabetikere har eliminert nesten hele blodsukkeret problemene ved å følge en rå mat diett med sporadiske hele korn eller spesielle søte lagt en gang i uken.


Previous:helsemessige fordeler av peanøttsmør Next:hvordan gjøre måltider når du har diabetes i svangerskapet

Relaterte artikler


 • hva kan folk på diabetes dietter spise?
 • om msg
 • hvordan du oppretter en diett plan for en svangerskapsdiabetes diabetiker
 • matvarer for sunn hud
 • hvordan å øke en langsom metabolisme
 • fare for Spirulina
 • den ideelle diabetes kontroll kosthold
 • om sunn mat
 • hvordan du beregner vekten overvåkere aktivitet poeng
 • type 2 diabetes diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com