hvordan du oppretter en diett plan for en svangerskapsdiabetes diabetiker

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2010-01-12
Hvis du har blitt diagnostisert som en svangerskapsdiabetes diabetiker, trenger du en diett plan som gjør at du kan få sunn graviditet vekt mens du holder blodsukkeret i sjakk og å unngå medisinske komplikasjoner. Dietter for kvinner som opplever svangerskapsdiabetes konsentrere seg om karbohydrater overvåking over alt annet
en.
Spør legen din om hvor mye karbohydrater du bør være forbruker. Dette er en veldig individuell beslutning som avhenger av vekten din, nivået av blodsukkeret, om ikke dette er første graviditet og din energi nivå. Når du forstår hvor mye karbohydrater du har lov til å konsumere, kan du opprette en diett plan rundt det tallet.
To.
Plan for å inkludere en rekke matvarer når du planlegger en svangerskapsdiabetes diabetiker diett for å skaffe nok næringsstoffer for både deg og barnet. Legg til minst to porsjoner med frukt og 4 porsjoner med grønnsaker til din daglige diett.
tre.
Opprett en diett plan som gjør det mulig for flere snacks hele dagen. Dette er spesielt viktig for kvinner som lider av type 1 diabetes eller har blitt diagnostisert med en høy-risiko svangerskap. En diett bestående av flere små måltider holder blodsukkeret stabilisert og forhindre alvorlige komplikasjoner.
Fire.
Lær å telle karbohydrater. Du trenger et bord som det tilbys på Carb Counter nettsted (se Resources nedenfor). Den gratis database inneholder informasjon om carb innhold av de fleste matvarer, inkludert melkeprodukter, frukt og drikke. Eksempler på hva som utgjør en visning av karbohydrater inkluderer en skive brød, 1 /3 kopp pasta eller ris, en kopp suppe, 6 stk saltet kjeks eller en liten potet.
Fem.

Besøk ernæring delen av diabetiker Mamma, et nettsted som tilbyr profesjonelle tips og common-sense råd om hvordan du oppretter en diett plan for en svangerskapsdiabetes diabetikere (se Ressurser nedenfor). Nettstedet tilbyr også tips for dem som trenger å gå ned eller holde vekten under eller like etter svangerskapet, chatterom å samhandle med andre kvinner i samme prosess og lenker til artikler om temaer som trening, amming og fødsel historier.

Tips og advarsler


 • Snakk med legen din. Svangerskapsdiabetes bør følges nøye, spesielt hvis du er over 35 eller har et medisinsk historie med høyt blodtrykk, hjerteproblemer eller andre helseproblemer.
 • Spis mye fiber. Dette vil holde blodsukkeret stabilt, som fiber absorberer sukker overflødig fra blodet. Eksempler på high-fiber matvarer inneholder hel-korn brød og korn, grønnsaker og belgfrukter, nøtter og frø. Linser og svarte bønner er spesielt høy, med 15 gram fiber per servering.


 • Previous:hvordan du bruker en diabetes test meter Next:nothing

  Relaterte artikler


 • hvordan gjøre måltider når du har diabetes i svangerskapet
 • hvordan å behandle diabetes og kosthold
 • diabetes og lav protein dietter
 • diabetes sukker erstatning
 • helsemessige fordeler av tunfisk
 • oppskrifter for personer med diabetes og høyt blodsukker
 • sitronsaft rens
 • helsemessige fordeler av mangostan
 • helsemessige fordelene av kokos olje
 • helsemessige fordeler av tare
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com