hvordan å håndtere din diabetes med kosthold

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2010-01-12
Jeg vokste opp med begge foreldrene ha blitt diagnostisert med diabetes. Som jeg ble eldre jeg lærte å lage mat å redusere høyden på sukker nivåer, ikke bare for foreldrene mine helse, men for min egen. Hvis du er diagnostisert med diabetes eller har høy risiko for å utvikle sykdommen i fremtiden, vil følgende gi deg noen diett tips om hvordan du kan spise deg sunn
en.
Du kan administrere glukose (sukker) nivå med en godt balansert diett av matvarer som vil hjelpe deg å holde blodsukkernivået sunt . Visse matvarer kan faktisk hjelpe deg å gjøre dette naturlig, er første skritt å forstå hva som kan gjøre blodsukkeret pigge og hvilke som bidrar til å senke dem.
To.
Spise et sunt godt balansert frokost er viktig, folk som hopper over frokosten risikerer over-spising på senere måltider. I stedet for å ha frokostblanding, prøv å ha en frokost som er høy i protein, slik som eggerøre (bruker imitasjon egg vil spare deg ekstra fett og kalorier). Prøv å legge noen grønnsaker som løk og paprika. Proteinet i egg vil stabilisere blodsukkeret og holde deg følelsen fyldigere lenger.
Tre.
Tide med lunsj, kan være en salat med terninger kylling og en side av frukt. Spise fiber-rik grønnsaker bidrar til å kontrollere blodsukkeret, og kan også redusere appetitten. Prøv også å bruke en eddik-basert salat dressing, studier har vist at eddik kan redusere glukose og insulin nivåer.
Fire.
Unngå stivelse som pasta, brød og poteter til middag.
Karbohydrater kan øke blodsukkeret, men i stedet prøve grillet laks med stekte grønnsaker. Hvis du er en karbohydrat stoffmisbruker, er brun ris bedre enn hvit ris.
Fem.
Kanel er også en naturlig måte å senke blodsukkeret, prøve å legge det til lav-fett vanlig yoghurt eller sukkerfri ris pudding for en sunn dessert.
6.
vite hva som utløser glukose nivå er en sikker brann måte å holde deg frisk nå og ned linjen. Hvis du har en elsket en som er i risiko for å utvikle diabetes eller for tiden har diabetes, hjelpe dem vedta denne måten å spise for å sikre deres velvære. Dietten tipsene ovenfor virkelig hjelp!


Previous:hvordan du velger din diett når du har diabetes i svangerskapet Next:type 2 diabetes diett

Relaterte artikler


 • helsemessige fordeler av honningdugg
 • korrelasjon mellom diabetes og mat
 • helsemessige fordeler av peanøttsmør
 • helsemessige fordelene av kokos olje
 • diabetes ernæring råd
 • diabetes sukker erstatning
 • om msg
 • hvordan å håndtere din diabetes med kosthold
 • helsemessige fordeler av tunfisk
 • helsemessige fordeler av granateple
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com