diabetes og fastfood

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2010-01-12
Hvis du har diabetes, vet du hvor vanskelig det er å spise på fast-food restauranter. Det kan være en stor dra for å kreve en rask burger og føler du må styre klar av det fordi du har blitt fortalt en fast-food måltid er det verste for din diabetes. Men, kan du spise måltider på fast-food restauranter så lenge du er skikkelig informert om dem

Betydning

Enten eller. ikke du er diabetiker, bør du ikke spise fastfood syv dager i uken. Disse matvarer er mettet med fett og sukker og bør brukes med måte. Men en fast-food måltid i uken vil trolig gjøre noen skade, selv om du er diabetiker -. Men hvis du er diabetiker, må du være mer proaktiv om dine måltider

Typer

Nøkkelen til håndtere din diabetes er å kontrollere inntaket av karbohydrater fordi for mye sukker og stivelse vil føre til insulin overbelastning. Når det er sagt, diabetes ledelse avhenger ikke så mye på hvilke typer mat du spiser, men på deres del størrelser. Ved fast-food restauranter, for eksempel, bør du spise en liten cheeseburger men hopper over frites for å holde blodsukkeret skyter.

Hensyn

Avhengig av hvor du velger å spise, må du nøye skanne menyen. Hvis fast-food restaurant har en salatbar, bør du laste salat med grønnsaker og hoppe fet pålegg som bacon biter og krutonger. Dersom du bestiller pizza, topp det med grønnsaker og gå lett på ost og kjøtt. Hvis du har en sandwich, bare legger et tynt lag med majones.

Hvis du velger å spise på etniske restauranter, må du være klar over sine sunnere alternativer. For eksempel, på en meksikansk restaurant, bør du bestille salsa i stedet for ost som en dukkert. Hvis du er på en italiensk restaurant, med kylling på pasta, og sørg for å spise bare halvparten av hva som er på tallerkenen din. Det er også viktig å ikke spise mer karbohydrater som breadsticks og kaker hvis hovedrett er pasta.

Forebygging /løsning

Unngå alt-du-kan-spise buffeer. Disse buffeer er kosthold feller fordi de oppfordrer deg til å fylle tallerkenen din og gå tilbake for andre eller tredje porsjoner.

Som for desserter, kan du sikkert ha dem, men det er bedre å dele opp dessert med en annen person. liker I det minste bør du se opp for pålegg pisket krem og varm sjokoladesaus -. sjansene er, du dessert allerede har nok av sukker og stivelse på egne

Fordeler

Som diabetiker, har du en benet opp på ikke-diabetikere, fordi du er tvunget til å ta kontroll over kostholdet ditt. Du bør aldri behandle noen matvarer som en "forbudt frukt" fordi du er perfekt fri til å nyte høy-kalori mat i moderate mengder.


Previous:korrelasjon mellom diabetes og mat Next:helsemessige fordeler av granateple

Relaterte artikler


 • diabetes ernæring råd
 • diabetes forebygging kosthold
 • sitronsaft rens
 • langsiktige bivirkninger av kreatin
 • hva kan folk på diabetes dietter spise?
 • frukter som gjør deg ned i vekt
 • hvordan du bruker en diabetes test meter
 • bivirkninger av Tylenol pm
 • hvordan du velger den beste diabetes diett plan for deg å administrere blodsukkernivået
 • naturlig vs økologisk mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com