diabetes måltid planlegging med insulin

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2010-01-12
Diabetes etterlater deg i stand til å produsere ulike trinn på insulin for å få energi fra glukose. På grunn av dette, må diabetikere ta hensyn til ved planlegging av kosthold, riktig kalori og næringsinntak hvis de deltar i insulin terapi eller ikke. Som diagnostisert diabetikere sikkert vet, er det avgjørende regel å unngå sukker og enkle karbohydrater og fett, stekt mat. Men Type 1 diabetikere må balansere matinntaket med den medisinen de tar

General diabetiker retningslinjer

En balanse mellom insulin, karbohydrater og mosjon opprettholder hensiktsmessig glukose i blodet. Komplekse karbohydrater anbefales, spesielt grønnsaker i "Food Exchange Group A. " Disse inkluderer brokkoli, fullkorn frokostblanding, kål, spinat, asparges, selleri og streng bønner som forsinke tømming av magesekken og kroppen `s opptaket av karbohydrater og balanserer opptaket av sukker i blodet. Et fettrikt kosthold er ofte en høy-kalori diett fordi en gram fett inneholder ni kalorier (en gram protein eller karbohydrat har fire). The American Diabetes Association (ADA) setter et tak på 35 prosent av daglige kalorier. Substitute flerumettet fett til mettet fett når det er mulig, slik som å velge fisk og fjærfe. Den HCF (høy-karbohydrat høy plante-fiber) kosthold er å foretrekke for diabetikere fordi det er høy i rot grønnsaker, korn og belgfrukter samtidig la ut sukker og fett.

insulin Diet

For diabetikere ta insulin, i tillegg til fordelene av gode kostvaner, kan måltid planlegging påvirke frekvens og dosering av injeksjoner kreves. Insulin utgivelser trengte sukker fra blodet inn i cellene. Hvis legen godkjenner at du tar en insulin injeksjon kort tid før spising du kan planlegge måltider på forhånd for å oppnå en konsistent prosent av næringsstoffer. Dette vil hjelpe deg å nå en likeledes konsekvent, tilstrekkelig insulin dosering. Uberegnelig varianter i ditt daglige kosthold vil trolig føre til svingninger som gjør det vanskelig å identifisere den nødvendige insulin inntaket. (Den gjennomsnittlige Type 1 trenger ca en ratio på 16 kalorier til et halvt kilo kroppsvekt, med karbohydrater gjør deg mindre enn 50 prosent av de kalorier. )

Plan Ahead

Hold maten tidsskrifter registrerer dine måltider og glukose test resultater for å skape en stadig utvikling og forbedring diett som vil hjelpe deg å nå riktig ernæringsmessig balanse. Hvis du har en nøye lagt ut måltider du kan endre insulin inntaket slik at en høy-carb måltid eller sporadisk dessert. Hold hensiktsmessig snacks på hånden hvis du opplever et uventet fall i blodsukkeret og resulterende lavt glukose nivå. Spise regelmessig tar gjetting ut av ligningen, og gir konsistens i systemet for å holde diabetes under kontroll.


Previous:diabetes og lav protein dietter Next:fastfood diabetes pocket guide

Relaterte artikler


 • matvarer for sunn hud
 • diabetes måltid planlegging med insulin
 • helsemessige fordeler av ingefær
 • frukter som gjør deg ned i vekt
 • pre-diabetes dietter
 • diabetes og lav protein dietter
 • hvordan gjøre måltider når du har diabetes i svangerskapet
 • type 2 diabetes diett
 • hvordan du oppretter en diett plan for en svangerskapsdiabetes diabetiker
 • hvordan å øke en langsom metabolisme
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com