diabetes diett mat

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2010-01-12
Å leve med diabetes kan være utfordrende, spesielt hvis personen diagnostisert med det har ingen anelse om hvordan du spiser som en diabetiker. Det er visse matvarer retningslinjer som hver diabetiker må følge. Hvis disse retningslinjene følges, gjør deretter leve med sykdommen ikke å være noe som styrer diabetiker. Faktisk, lære å spise riktig vil sette diabetes i kontroll av tilstanden hennes

Du trenger:. .
Datamaskin med Internett-tilkobling
Medisinsk historie.
Faktureringsadresse.
Dosering informasjon.

Managing Food Beløp

Det er viktig å arbeide med legen din for å lage en diett som er riktig for deg. Det er viktig å mate kroppen din et balansert kosthold uten å heve eller senke blodsukkernivået. Det er mange online ressurser som tilbyr oppskrifter for diabetikere, samt kokebøker som kan sjekkes ut på ditt lokale bibliotek. Med litt forskning og tid, vil du finne hvilke matvarer fungere godt med kroppen din.

Karbohydrater

Karbohydrater er viktig for energi, men for en diabetiker kan de også være utfordrende fordi de påvirker blodsukkeret direkte. Det er tre typer av essensielle karbohydrater for en diabetiker å spore: stivelse, sukker og kostfiber. Matvarer som faller inn i disse kategoriene er frukt, bønner, hele korn, melk, yoghurt og snacks (chips, pretzels, og cookies), som alle bør spises med måte. De fleste diabetikere bør spise 45 til 60 gram karbohydrater per måltid.

Fett

Mengden av fett som en diabetiker får er også viktig siden det feil type fett kan øke kolesterolnivået, som setter henne mer på risiko for hjertesykdom. Fett en diabetiker bør alltid unngå er smør, fløte ost, fett, margarin, kremfløte og høy-fett kjøtt. Hun bør også velge oljer som er enumettet, som oliven og raps, til matlaging og baking. Flerumettet fett, som finnes i nøtter og frø, er også et klokt valg, selv om det er viktig å huske at alt fett er fulle av kalorier, så de bør alltid være spises med måte.

Desserter

Godteri skal bare spist gang på en stund, og når de er, må de skal regnskapsføres som et karbohydrat. For eksempel har en middels stor eple 25 gram karbohydrater. Hvis diabetiker ønsker å spise to chocolate chip cookies med lunsj, som i gjennomsnitt har sju gram karbohydrater hver, så kan hun spise en halv eple i stedet for hele frukt. Nøkkelen til substitusjon er å vite hvor mange gram karbohydrater i maten du spiser

Eating Out

Å være diabetiker, betyr ikke livet stopper, og å spise på restauranter er fremdeles noe en diabetiker kan gjøre. --hun trenger bare å være mer forsiktig. Heldigvis er de fleste restauranter i dag tilby produkter catering til sunne eaters.
Her er noen tips for å gjøre det enkelt å spise ute. Først planlegge. Ikke spise på fast-food restauranter som bare deep-fry sine matvarer. Bestill mat som du skulle spise hjemme. Ikke vær redd for å spørre kelneren eller kokk konkrete spørsmål om hvordan en bestemt element er forberedt. Alltid be om bakte poteter og salater med dressinger eller sauser serveres på siden, og spør om de er tilgjengelige i lav-kalori eller fettfri versjoner. Spør også om substitutter: Hvis måltidet kommer med pommes frites, spør om en side av dampet grønnsaker uten smør i stedet.


Previous:fastfood diabetes pocket guide Next:oppskrifter for personer med diabetes og høyt blodsukker

Relaterte artikler


 • diabetes diett liste over matvarer
 • om msg
 • fastfood diabetes pocket guide
 • matvarer for sunn hud
 • korrelasjon mellom diabetes og mat
 • diabetes og lav protein dietter
 • oppskrifter for personer med diabetes og høyt blodsukker
 • den ideelle diabetes kontroll kosthold
 • diabetes mat plan
 • pre-diabetes dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com