urte helse

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2015-02-10
en form for alternativ helse, urte helsevaner innebære å bruke urter som en viktig kilde til ernæring og medisin. urte helsevaner bruke plante-baserte kosttilskudd, som urte kapsler, te og hud preparater. praksis brukes i urte helse brukes til å bekjempe sykdom og sykdom og forbedre den generelle helsen til pasienten. hver urt har sin egen funksjon og medisinske egenskaper i urte helse, samt sine egne farer. om mange mennesker praksis urte helse i små måter i det daglige liv, noen også søke råd hos profesjonelle urte helsepersonell som kan veilede dem i avanserte urte helbredende applikasjoner.
utøvere av aromaterapi arbeidet med troen på at behandling med essensielle planteoljer kan bidra til å forbedre pasientens helse. eteriske oljer er flytende essenser som stammer fra planter som er sagt å inneholde de mest grunnleggende delene av duften av plantene. under aromaterapi, essensielle urte oljer brukes til pasientens hud absorberer inn i pasientens hud og skape en duft tenkt å slappe av pasienten og forbedre sin generelle helse vanlige urte essenser som brukes i aromaterapi inkludere rose, lavendel, og. ylang-ylang.
i tillegg til sin medisinske funksjon, kan urter også inngå som en del av det totale kostholdet å forbedre helsen. noen urter og krydder, da spises i mengder som inngår i dietten, er tenkt å redusere risikoen for kreft. velsmakende urter som kan inkluderes i kosten for å forbedre helsen er også mange løvetann greener, peppermynte, og kamille te eller krydder som spisskummen og koriander.
noen urter ha effekter så potent som medisiner og bør håndteres med forsiktighet. om de kan virke som harmløse plante-baserte kosttilskudd, kan noen urter forårsake sykdom eller skader på indre organer hvis de overdosert eller brukes for ofte. for avanserte urte-behandlinger, er det best å se en medisinsk faglig og lisensiert urte utøveren før du starter på behandlingen. urte behandling bør alltid tas som angitt av produsenten eller urtemedisin utøveren.


Previous:nothing Next:sammenheng mellom hysterektomi og overgangsalder

Relaterte artikler


 • om naturlig desinfeksjonsmiddel
 • prolapsed hemorrhoid
 • perimenopause
 • Forskjellen mellom en inngrodde hår og en byll
 • hva som forårsaker keratitt
 • hvorfor opplever jeg ikke svimmelhet etter å ha spist
 • perianale dermatitt
 • helseeffekter av koffein
 • hva som forårsaker fanget nerver
 • spastisitet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com