folkehelsen advocacy

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2014-12-26
folkehelsen advokatvirksomhet er prosessen med å fremme utdanning, prosesser og lovgivning som er utformet for å forbedre den generelle helsen til folk som bor innenfor et definert geografisk plassering. prosessen med advokatvirksomhet også innebærer å identifisere potensielle trusler mot helsen til mennesker som lever i samfunnet og varsler andre til alvoret i disse truslene. mange forskjellige mennesker kan fungere i noen kapasitet til å støtte dette arbeidet, fra frivillige til helsepersonell og lovgivere.
målet for de fleste organiserte folkehelsetiltak advocacy arbeidet er todelt. første, søker organisasjonen å presentere publikum med korrekt og oppdatert informasjon om en bestemt helsetilstand eller risiko. dette inkluderer bistår personer som lider med tilstanden i å sikre medisinsk behandling, fremme forskning som vil bidra til å minimere virkningen av helserisiko, og varsler offentligheten til situasjoner i samfunnet som kan øke sjansene for å spre helseproblem.
andre, folkehelse advokatvirksomhet går bak oppdragelse å fremme handling. dette ofte tar form av å oppmuntre til gjennomføring av lover og standarder som vil bane vei for bedre helse forhold for alle mennesker i samfunnet. fra dette perspektivet, er rollen som en offentlig helse advokat ikke bare om å peke ut problemet, men også å fremme løsninger
bare om noen kan delta i prosessen med folkehelsen påvirkningsarbeid på noen nivå. frivillige kan støtte lokale ideelle organisasjoner som fokuserer på ett eller flere helseproblemer med donasjoner av tid og penger. folk som ønsker å lage folkehelsen en karriere kan bli inspektører eller finne arbeid med pedagoger som gir korrekte data om ulike offentlige helsetrusler. det er også mulighet for å arbeide for en advokat program heltid, muligens tjene som en lobbyist som fokuserer på oppfordring lovgiverne til å passere lovgivning som vil bedre helsemessige forhold for publikum.
folkehelsen påvirkningsarbeid spiller en viktig rolle i etableringen av folkehelsepolitikken, inkludert generell helsepolitikk. ved å utdanne publikum, identifisere trusler mot helse borgere generelt, og fremme tiltak for å minimere eller fjerne disse truslene, slutter advokaten med andre offentlige helsepersonell i å gjøre livskvaliteten mye høyere for noen mennesker enn det ville vært ellers.


Previous:nothing Next:Hva skjer med eggløsning etter IVF

Relaterte artikler


 • vanligste årsakene til plutselig leddsmerter
 • er det en sammenheng mellom Alzheimers sykdom og røyking
 • Lektiner
 • bryst infeksjon
 • om av urin sykdom
 • neonatal anemi
 • metastasering
 • nystagmus
 • elektrofysiologi
 • oliguri
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com