årsakene til underarm smerte

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2014-10-24
underarm smerte viser noen ganger opp uten en åpenbar årsak, for eksempel en ulykke eller plutselig skade. plutselig smerter i ett eller begge underarmene kan forpurre alle som lider av det, men det er ulike forhold som kan gi det, og de fleste involverer musklene. er det ofte nødvendig å gå til legen for å offisielt diagnostisere problemet, men noen årsaker er senebetennelse, muskel belastning, carpal tunnel syndrom, og selv et hjerteinfarkt
en annen vanlig årsak til underarmen smerte. er muskel belastning, som vanligvis oppstår når muskelen har blitt strukket til det punktet rive. dette kan skje til de som spiller sport, trener ofte, eller løfte tunge gjenstander feil. Heldigvis kan de fleste behandling for muskel belastning utføres hjemme, som is, høyde, hvile, og smertestillende midler er vanligvis de beste måtene til helbrede denne type underarmen smerte. alvorlige tilfeller kan trenge profesjonell medisinsk behandling, kan imidlertid spesielt hvis tilstanden ikke blir bedre med flere dager med hjemme behandling.
carpal tunnel syndrom føre underarm smerte i dem som utfører samme arm eller hånd bevegelser ofte. de som skriver på en datamaskin tastatur daglig jobber på et samlebånd, eller bruke repeterende håndbevegelser for sine hobbyer er spesielt utsatt for underarm smerte forårsaket av carpal tunnel syndrom. for eksempel golf, roing, tennis, og strikking kan alle føre til denne tilstanden. typisk, ubehag og kribling oppstår i håndledd og hånd, men smerten kan reise opp underarm og selv på skulderen. hvile og smertestillende midler kan ofte forbedre milde tilfeller, men kirurgi kan være nødvendig for alvorlige tilfeller av carpal tunnel syndrom.
men ikke allment kjent som et symptom, kan underarm smerter i venstre arm faktisk være en forløper til et hjerteinfarkt. det kan være plutselig, stråler raskt fra skulder til underarm, eller det kan være en konstante smerter som varer i flere dager. Uansett, fortjener smerter i venstre arm som ikke kan forklares av de fleste årsakene til underarmen smerte vanligvis en tur til legen. dette gjelder særlig i nærvær av brystsmerter, angst, svetting og kvalme.


Previous:nothing Next:psykiatrisk sykepleier

Relaterte artikler


 • hexadactyly
 • de ulike premenopause symptomer
 • hepatopulmonary syndrom
 • ganglioglioma
 • adson tang
 • effektene av anoreksi
 • transvaginal ultralyd
 • perianale dermatitt
 • herpes lesjoner
 • mydriasis
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com