vanlige årsaker til svimmelhet og tretthet

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2014-08-14
svimmelhet og tretthet-ofte referert til som DFS-. ørhet, besvimelse, muskelsvakhet eller tretthet kan være forårsaket av et bredt spekter av helse, miljø og livsstil -relaterte faktorer, mens det er helt normalt å føle svimmelhet eller tretthet ved giring stillinger raskt eller når være overaktiv, vedvarende symptomer på å være ørhet eller alvorlig lei er ofte symptomer på en mer alvorlig problem. noen mulige helse, miljø og livsstil kan og kan omfatte jobbe lange timer med litt hvile, over anstrengelse, dehydrering, anemi, eksponering for helsefarlige kjemikalier eller dårlig luftkvalitet, diabetes, lupus, kronisk utmattelsessyndrom, skjoldbrusk ubalanser, hode og muskelsykdommer.
de mest åpenbare årsakene til svimmelhet og tretthet er fra overanstrengelse fra arbeidslivet for mange timer eller utføre ekstreme øvelser etterfulgt av svært lite hvile eller ingen måltider i mellom. kroppen trenger tid for å fylle bensin, så skikkelig søvn, ernæring, og hydrering er svært viktig å redusere sjansene for dårlig. følelse av besvimelse eller svakhet kan ofte forbedres ved å ta bedre vare på kroppen ved å spise vitamin-og næringsrik mat, drikke rikelig med vann, og å få minst åtte timer søvn per natt.
andre vanlige årsaker til svimmelhet og tretthet omfatte miljøfaktorer som puster forurenset luft mettet med forurensende stoffer, som lever i et hjem med problemer med oppvarming og condition systemer, og puste kjemiske gasser. når noen av disse faktorene er til stede i miljøet, kan det føre til en person til å bli ørhet eller besvimer. men alle luftforurensende stoffer ikke kan unngås, ta forholdsregler når i nærvær av skadelige kjemikalier, noe som gjør reparasjoner av varme og luft utstyr, og ved hjelp av luft conditioners og filtre kan i stor grad redusere følelser av svimmelhet og tretthet.
helsemessige problemer som påvirker blodet, kan nervøse, muskuløs og lymfatiske systemer forårsake vedvarende følelser av å være svimmel, besvime, eller trett. noen av disse mer vanlige plager omfatter diabetes, svingende blodtrykk, anemi, lupus, skjoldbrusk og andre hormon ubalanser, kronisk tretthet, fibromyalgi, og slag. hvis man lider av svimmelhet og tretthet som pågår med noen åpenbar årsak, er det viktig å rådføre seg med en kvalifisert lege for å fastslå om et helseproblem er til stede og å få medisinsk behandling.


Previous:nothing Next:Doppler sonography

Relaterte artikler


 • aterosklerose
 • beste lave sukker frukt
 • de vanligste allergier
 • avansert traume life support
 • hals blemmer
 • insulinantistoffer
 • albue belastning
 • disinhibition
 • søt syndrom
 • vanlige kollagen bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com