som er de vanligste hjernesvulst symptomer

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-08-23
noen av de vanligste hjernesvulst symptomer inkluderer hyppig hodepine, hørselstap, og tåkesyn. folk som har hjernesvulst kan også begynne å merke at deres balanse er av og at de begynner å bli forvirret over ting som ikke ville normalt forvirre dem. hjernesvulst symptomene kan variere sterkt avhengig av størrelsen og plasseringen av svulsten. symptomer som er typisk assosieres med en hjernesvulst kan ofte være et resultat av andre problemer, og en person som er bekymret uvanlige symptomer bør du oppsøke lege umiddelbart.
hvis en person har en hjernesvulst, kan han også legge merke til hørsels-og synsforstyrrelser. hjernesvulster kan forårsake tåkesyn og tap av sidesynet. flytere og blinkende lamper kan også forstyrre en persons felt av visjon når hun har en svulst i hjernen. høre hjernesvulst symptomer kan omfatte øresus eller fullstendig tap av hørsel på det ene eller begge ørene. hvis en svulst ligger i umiddelbar nærhet til en persons øyne eller ører, det syn og hørsel symptomer kan være verre avhengig av hvor nær svulsten er for dem.
i tillegg til hørsel og syn problemer, kan en person med en hjernesvulst også begynne å miste balansen. kjører inn i vegger og faller ned gjenstander kan bli et problem. koordinerte bevegelser som pleide å være Enkelt kan plutselig virke komplisert for noen åpenbar grunn. i tillegg kan folk også begynner å merke endringer i sin tale og vanskeligheter med å hente fram og si noen ord. plutselige personlighetsforandringer er også en av de typiske hjernesvulst symptomer, og en person kan legge merke til at hun er utrolig sint eller euphorically glad for ingen åpenbar grunn.
symptomer på hjernesvulst ikke alltid indikerer at en hjerne svulst er til stede. bare en lege kan gjøre en fast diagnose av tilstedeværelsen av en hjernesvulst, og en person bør ikke forsøke å diagnostisere seg selv som enten å ha eller ikke ha en slik alvorlig problem. symptomene på hjernesvulst er alvorlig selv om de ikke er et resultat av en svulst, og evaluering av en medisinsk faglig vil trolig være nødvendig hvis en person har disse symptomene.


Previous:nothing Next:bekkeninfeksjon

Relaterte artikler


 • avansert traume life support
 • de vanligste årsakene til konstant kvalme
 • risikoen for MRSA under svangerskapet
 • de vanligste årsakene til døvhet hos barn
 • aplastisk anemi
 • biliær dyskinesi
 • de vanligste årsakene til anal hevelse
 • velge den beste Lyme sykdom spesialist
 • vanlige årsaker til svimmelhet og tretthet
 • kvitte seg med overflødig slim
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com