phosphatidylserine

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2014-07-26
phosphatidylserine er en spesialisert lipid som forekommer naturlig i kroppen. mens det er en nødvendig komponent for å regulere funksjonen til alle celler, er det funnet i høyest konsentrasjon i hjernen. faktisk spiller phosphatidylserine en nøkkel rolle i neurotransmission og synaptisk funksjon. som sådan, begynte forskerne å undersøke potensialet i dette mobilnettet næringsstoffet i forebygging og behandling av kognitive lidelser, som Alzheimers sykdom. positiv respons i forsøkspersonene delta i tidlige kliniske studier førte til dette stoffet blir fremmet som et kosttilskudd for å forbedre hukommelse og kognitive prestasjoner.
dette betyr ikke at phosphatidylserine ikke lenger ansett som en potensiell terapeutisk middel i fremtiden. det betyr bare at den nåværende kroppen av medisinsk litteratur ennå ikke støtter en klar sammenheng mellom phosphatidylserine tilskudd og kognitiv dysfunksjon. . . u s Food and Drug Administration godkjent en kvalifisert helsepåstand for dette næringsstoffet i en mai 2003 beslutning brev, men derfor u S. . produsentene er tillatt å ta med følgende uttalelser om produktetikettene : ' forbruk av phosphatidylserine kan redusere risikoen for demens hos eldre "og" forbruk av phosphatidylserine kan redusere risikoen for kognitiv dysfunksjon hos eldre. '
phosphatidylserine kan ha andre programmer. for eksempel, har nyere forskning vist at dette næringsstoffet kan også bidra til å redusere stress og forbedre fysiske utholdenhet. noen få studier som involverer unge voksne tyder på at tilskudd bedrer humøret mens under mental eller følelsesmessig stress. andre studier har vist at utøvere kan være i stand til å bedre regulere svingninger i kortisolnivå indusert av trening og muskel stress. mest imponerende er funn som tyder phosphatidylserine kan forkorte restitusjonstiden for sports-relaterte skader.
med unntak av mild magesyke, har få fosfatidylserin bivirkninger er rapportert. Men på grunn av bekymringer over bovin spongiform encefalopati ( kugalskap ), kosttilskudd er ikke lenger stammer fra storfe cortex. stedet, er dette næringsstoffet nå utvinnes fra soya. det finnes også naturlige mat kilder til phosphatidylserine. de med høyest konsentrasjon er makrell, sild, tunfisk, soft- skall muslinger, kylling lever, og hvite bønner.


Previous:nothing Next:dykkersyke

Relaterte artikler


 • pterygium
 • unngå bakterier på en flytur
 • kompleks PTSD
 • mindre sår
 • diabetes insipidus symptomer
 • når er en mekanisk ventilator nødvendig
 • endoskopisk sphincterotomy
 • glukose screening
 • blir selvmotiverende
 • antitrombin III mangel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com