trikologi

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2014-07-31
trikologi er en spesialitet område hovedsakelig opptatt med hår og hodebunn forhold. å praktisere i dette feltet tar vanligvis en god forståelse av hår og hodebunn fysiologi, samt medisinske og livsstil faktorer som påvirker hår og hodebunn helse. en profesjonell kvalifisert i trikologi blir ofte referert til som en trichologist. håret falle, flass, eller eksem i hodebunnen er noen av de lidelser som vanligvis behandlet ved å praktisere trichologists. håret eller hodebunnen problemer kan behandles med medisiner, aktuelle produkter, ikke- kirurgiske metoder, eller kirurgiske prosedyrer.
ved utbruddet av behandlingen, undersøker en utøver vanligvis pasientens hodebunn og hår, og henvendelser om hår -omsorg rutine og kostvaner. noen ganger en trichologist inspiserer en pasients hår under et mikroskop og gjennomfører en detaljert analyse. en blodprøve kan bli foreslått for å sjekke hormonnivåer, eller å oppdage skjoldbruskkjertelen eller jern mangler. i tilfelle av hårtap, kan en trichologist kunne bestemme hvilken type hår tap og om det er reversibel eller ikke.
avhengig bestemt tilstand, kan behandling inkluderer hår eller hodebunn medisiner, og en aktuell formulering som kan inneholde en fuktighetskrem, en anti-inflammatorisk ingrediens, eller en keratolytic sammensatt for skalaer eller skorper på hodebunnen. for noen pasienter, kan elektroterapi for skalp være foreskrevet for å fremme hårvekst. prosedyrer som hårtransplantasjon kan utføres på skallet områder.
salonger kan tiltrekke tjenester av noen trichologists. som en del av sine tjenester, trikologi salonger tilbyr ofte hår og hodebunn behandlinger som kan hjelpe unngå problemer. forebyggende behandling kan bistå i å forbedre tilstanden i hodebunnen og styrke hårsekken. en trichologist kan også foreslå en vedlikehold regime for håret.
noen trichologists er engasjert i klinisk forskning av hår og hodebunn eller er involvert i produktutvikling. kompetanse i trikologi kunne anvendes på andre områder som etterforskning. hår analyse kan bidra til en etterforskning lag bekrefte identiteten til en mistenkt. som et resultat, kan en kvalifisert trichologist bli bedt om å vitne som en ekspert i retten.


Previous:nothing Next:om av håndleddet problemer

Relaterte artikler


 • sensorimotor nevropati
 • junctional rytme
 • generalisert epilepsi
 • kardial astma
 • intracerebral hematom
 • de ulike endokrine sykdommer
 • symptomer på kopper
 • tips : Velge en kiropraktor
 • nyrebekkenbetennelse
 • erytem marginatum
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com