wellness plan

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-05-25
et velværesenter plan vanligvis refererer til en politikk som gjennomføres av en arbeidsgiver å oppmuntre sunn livsstil blant sine ansatte. selv om politikken kan anses som en ekstra utgift for bedriften, kan den reelle avkastningen mer enn motvirke kostnaden. den suksess av planen avhenger av hvor godt det er organisert, og i hvilken grad de ansatte gjøre bruk av det. mye av planen vil være frivillig, men det kan være noen insentiver lagt å oppmuntre til deltakelse.
om helse klubbmedlemskap, eller på stedet treningsfasiliteter, ikke en obligatorisk del av å skape et godt velvære plan, mange bedrifter velger å tilby disse fordelene. Disse organisasjon kan sponse en ansatt helseklubb medlemskap til et visst beløp, noe som gjør det billigere for den ansatte. andre vil tilby på stedet treningsrom for ansatte å bruke på sine pauser, lunsj timer, eller før og etter arbeid.
noen organisasjoner vil også begrense hva som tilbys i selskapet automater som del av en bedrifts wellness plan. om inntekter kan falle hvis candy barer og chips ikke tilbys, anses dette en investering i fremtiden. erstatte slike elementer med sunnere snack matvarer vil også bidra til å oppmuntre de som ønsker å delta fullt ut i velvære planen.
helse deteksjoner og filmvisninger kan også være en del av en ansatt velvære plan. screenings kan gjøres svært enkelt som undersøkelser. ansatte vil svare helserelaterte spørsmål, enten online eller ved papirform, indikerer deres preferanser og vaner. de blir så vurdert for visse risikoer og tilbakemeldinger gis til den ansatte. filmvisninger, for eksempel mobile hjerneslag deteksjon og monitorering av blodtrykket, kan også gjøres, ofte rett på stedet. dette gir en meget praktisk alternativ. om det kunne være en kostnad for den ansatte, mye av det kan bli plukket opp av arbeidsgiver.
bedrifter som ønsker å starte en helseplan bør sjekke med sin egen helse plan forsikring leverandøren. ofte, vil disse organisasjonene har konsulenter i staben som kan hjelpe tenke ut en plan, bare fordi det også gagner dem hvis det er færre krav til prosess. hvis et forsikringsselskap ikke tilbyr denne tjenesten, kan private konsulenter også bli leid for å hjelpe komme opp med en omfattende løsning.


Previous:nothing Next:leishmaniasis sykdom

Relaterte artikler


 • NICU
 • hvorfor er anoreksi for vekttap usunt
 • interstitiell lungesykdom
 • de vanligste årsakene til hip smerter om natten
 • disinhibition
 • diabetes insipidus symptomer
 • aniseikonia
 • hva som forårsaker en brennende hals
 • calcaneal spur
 • sammenheng mellom kløe og sykdom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com