munn abscess

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2014-04-18
en munn abscess er en lokalisert samling av puss i munnen. det er vanligvis forårsaket av en munn infeksjon. smitten kan komme fra hvilken som helst struktur i munnen, inkludert tenner, tannkjøtt, tunge eller kjeve. en faktor som kan bidra til dannelsen av en munn abscess blir disponert for infeksjoner på grunn av et svekket immunsystem. oftest er abscesser i munnen forårsaket av dårlig tannhygiene.
gingivitt er en tyggegummi betennelse som kan lede til en periodontal abscess. denne type munn abscess vil vanligvis vises på tannkjøttet. hvis venstre ubehandlet, kan dette føre til periodontitt, som er en alvorlig sykdom i tannkjøttet. sykdommen kan spre seg fra tannkjøttet til senene som støtter tennene. som det skrider frem, vil tennene generelt trekk mer vekk fra tannkjøttet og kan begynne å falle ut.
blødende tannkjøtt er et vanlig symptom på en munn abscess på tannkjøttet. generelt, pusse tennene vil indusere blødning. Det kan være smerter i tannkjøttet, og de kan bli ømme ved berøring. i utseende, kan tannkjøttet være rødt og hovent. Noen mennesker kan oppleve en dårlig smak i munnen også.
munn abscesser kan også dannes i kjeven. en abscess kan dannes i kjeven dersom infeksjonen reiser fra en nærliggende struktur i munnen. . . det kan også være forårsaket av en skade i kjeven kan bli skadet ved å bite den, eller hvis den er gjennomsyret av en skarp fremmedlegeme fra innsiden av munnen i svært alvorlige tilfeller, kjeven bein kan bli smittet av en munn eller dental abscess hvis infeksjonen reiser ned i beinet.
en tannlege bør sees til adekvat diagnostisere en munn abscess. Klokka er kjernen som en byll kan bli en svært alvorlig situasjon hvis den ikke behandles riktig, kan det være tap av tenner ,. en ubehandlet infeksjon kan skade andre deler av kroppen, også antibiotika er den mest generelle. form for behandling for å bli kvitt infeksjonen, sammen med anti -inflammatoriske medisiner for smerter. en av de mest generelle måter å hindre en abscess eller en gjentakelse er å forbedre tannhygiene.


Previous:nothing Next:de vanligste ortopediske problemer

Relaterte artikler


 • de vanligste årsakene til bloating og vektøkning
 • er det en sammenheng mellom Alzheimers sykdom og røyking
 • vanligste årsakene til plutselig leddsmerter
 • binyre svikt
 • anotia
 • basal celle adenokarsinom
 • choledochal cyste
 • lipidmetabolisme
 • aniseikonia
 • sammenheng mellom ADHD og hyperaktivitet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com