panikklidelse

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-04-19
panikklidelse er en angstlidelse som inneholder forekomsten av panikkanfall. ofte, er det lite eller ingen advarsel om at et panikkanfall er i ferd med å skje, som bare legger til økt angst allerede opplevd av den enkelte. hvis venstre ubehandlet, kan panikklidelse føre til utvikling av andre emosjonelle problemer, inkludert et bredt spekter av fobier.
mens et typisk panikkanfall varer bare et øyeblikk eller så, de fleste med denne typen lidelse oppleve en rekke angrep som følger tett etter hverandre. som ett angrep begynner å avta, begynner et angrep for å bygge opp som det underbevisste forventer gjentakelse. til den enkelte med panikklidelse, gjør dette det virke som om et panikkanfall varer i alt fra ti minutter til en time eller lenger.
grunn av den negative virkningen en panikklidelse har på evnen til den enkelte å fungere, er det ikke uvanlig for agorafobi å utvikle hovedsak er agorafobi en frykt for å være i en offentlig setting. . denne frykten ofte kommer om fordi den enkelte er redd for å oppleve et panikkanfall mens rundt andre mennesker. kombinert med angrep av visuelle og lyd stimuli som er ofte tilstede på offentlige steder, begynner enkelte å unngå ethvert sted som har potensial til å utløse et angrep.
mange antar at den beste måten å styre et panikkanfall er å motstå det. imidlertid noen psykiske spesialister anbefaler en prosess som involverer omfavner angrepet, erkjenner at det verste ikke kommer til å passere, og dermed begynner å rane angrep av deres makt. lignende behandlinger, for eksempel kognitiv atferdsterapi eller kognitiv atferdsterapi, kan også hjelpe pasienter takle panikklidelse og eventuelle helseplager fobier som kan ha utviklet seg over tid.
medisinering er også ofte nyttig under utvinningen fra panikklidelse. ulike typer anti-angst medisinering gir en viss grad eller lindring i løpet av minutter. hvis depresjon er utviklet som et resultat av denne type lidelse, den legen kan noen ganger foreskrive en anti-depressivt. i situasjoner hvor sykdommen er forårsaket av dårlig kosthold og mosjonsvaner kombinert med en utvidet periode med stress, kan legen også anbefale et vitamin diett. vitaminer bidrar til å lade kroppens svekket immunforsvar og gi nervesystemet med ernæring er nødvendig for å gjenopprette mental og emosjonell balanse.
mange mennesker slår til naturmidler for å håndtere panikklidelse. inkluderer noen av de mest vanlig ansatt urter sitronmelisse, kamille, peppermynte, skullcap, Hawthorne bær, st. Johannesurt, og pasjonsblomst. er det imidlertid viktig å aldri ta urter sammen med reseptbelagte legemidler uten først å konsultere med en lege, som mange urter kan utløse en negativ reaksjon når kombinert med medisinering.


Previous:nothing Next:munn abscess

Relaterte artikler


 • burde jeg gå på en rekonvalesenthjem hvis jeg er syk
 • glioblastoma multiforme
 • om av medisinsk transport
 • Hvordan kan jeg unngå bug biter
 • de vanligste myalgi symptomer
 • chorioretinitis
 • cervical ektropion
 • Hva bør jeg se etter i en Reiki massasje bord
 • biopsi tang
 • effekten av diabetes på øynene
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com