de vanligste årsakene til mannlig bryst smerter

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2014-04-19
menn kan oppleve smerte i brystet vev på enkelte punkt, i hvilket tilfelle det er noen vanlige årsaker. en av de vanligste årsakene til mannlig brystkreft smerte er gynekomasti, som er betennelse i mannlig bryst vev. viss medisiner kan også forårsake dette problemet, inkludert diuretika, steroider og narkotika tatt for hypertensjon. endelig kan leverskader også resultere i smerter i mannlige bryster som overflødig fett akkumuleres i leveren. heldigvis, mannlig brystkreft er ikke en vanlig årsak til brystsmerter.
mannlig brystkreft smerte er også noen ganger skyldes bruk av visse medisiner. steroider er ansvarlig for noen tilfeller, da de kan føre til både bryst vekst og ømhet. diuretika kan også resultere i mannlig bryst smerter, som er grunnen til at pasienter blir vanligvis bedt om å snakke med lege før de tar over disk medisiner som kan inneholde bivirkninger som dette. selvsagt, enkelte reseptbelagte medisiner også føre til smerter i brystvevet. for eksempel, metyldopa, som brukes til behandling av hypertensjon, kan føre til ømhet i brystet vev av enkelte pasienter.
leverskader er en annen noe vanlig årsak til mannlig bryst smerter, som fett tendens til å bygge opp leveren med denne tilstanden. overflødig fett kan da føre til smerte i både magen og brystet. en fettlever er vanligvis forårsaket av alkoholisme, fedme, eller en diett høy i umettet fett, og kan føre til leversvikt hvis den ikke behandles raskt.
en av de første forhold som kan gå inn i tankene når du arbeider med brystsmerter er brystkreft, men dette er vanligvis ikke betraktet som en vanlig årsak til mannlig bryst smerter. Dette er delvis fordi brystkreft er mye mindre vanlig hos menn enn hos kvinner, noe som betyr at menn er veldig usannsynlig å få det. tillegg få tilfeller av mannlig brystkreft involvere smerter i brystet, som de fleste blir diagnostisert etter observasjon av en klump som ikke er smertefull. derfor er det mer sannsynlig at mannlige bryst smerte er forårsaket av ulike andre treatable forholdene i de fleste tilfeller.


Previous:nothing Next:panikklidelse

Relaterte artikler


 • Restaurant helse inspeksjon
 • hjernesvulst
 • allergisk kontakteksem
 • entomophobia
 • de vanligste årsakene til beslag
 • risikoen for MRSA under svangerskapet
 • de vanligste symptomene på en intestinal brokk
 • blir selvmotiverende
 • symptomer på Parkinsons sykdom
 • mulige hivtest resultater
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com