de forskjellige måtene å frastøte mygg

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2014-02-10
mange kommersielle produkter hevder å frastøte mygg og mange folk rettsmidler sirkulere men om slike produkter og behandlinger er effektive er diskutabelt. folk ofte benytter flere metoder for repelling, bli kvitt, eller tiltrekke de irriterende insektene til et fjernt sted. disse teknikkene inkluderer bruk body spray eller lotion som inneholder DEET, brenning Citronella stearinlys, lagring åpne containere med søtt vann, eller ansette feil Zappers
kanskje den mest brukte stoffet for å frastøte mygg er n, n-. Diethyl -3- methylbenzamide, vanligvis kjent som DEET. det har vært brukt i flere tiår i hud-anvendt kommersielle insekt repellents og er effektiv for timer. mange eksperter anbefaler at mengden av DEET i myggmiddel bør være mellom 10 og 30 prosent som høyere konsentrasjoner kan forårsake uønskede reaksjoner. barn yngre enn 12 bør ha bare en 10 prosent løsning, og barn yngre enn 2 bør bruke myggmiddel sparsomt, hvis i det hele
'naturlig' løsninger for repelling mygg florerer som en rekke vanlige planter har vist. begrenset effekt. Citronella stearinlys og citronella olje for patio fakler er en mye brukt metode for å gi utendørs belysning som også kan slå mygg. studier har vist at personer sittende i nærheten av en brennende citronella stearinlys lide færre biter enn folk ikke nær lyset.
iført citronella-baserte " helt naturlig " hud- anvendte repellents kan være effektive, men varigheten av beskyttelsen er betydelig kortere enn for DEET-baserte repellents. gjentatte søknader er nødvendig hvis du ønsker å kontinuerlig frastøte mygg. andre planter som viser er noen vannavvisende egenskaper sedertre, lavendel, hvitløk, kanel, og peppermynte. noen hevder at en hvitløk tablett tas en gang daglig gjør at personen som tar det lite attraktivt å mygg, men det er bare anekdotiske bevis for at dette verk
noen folk rettsmidler virker ikke etter repelling mygg fra huden-eller mer nøyaktig, blokkerer karbondioksid som slippes ut fra huden som igjen tiltrekker seg mygg-men ved å tiltrekke mygg til et nærliggende område. i denne vene, noen foreslå at lagring en åpen beholder med vann vil tiltrekke mygg til den og vekk fra folk. blande at vann med en rekke produkter fra sukker til oppvask-vask væske er ofte spioneringen som effektive, men typisk, denne tilnærmingen er ikke idiotsikker.
elektriske feil Zappers kan fjerne noe av insekt befolkningen fra den umiddelbare nærhet, men kan ikke gi fullstendig beskyttelse mot alle mygg. er det to primære typer bug Zappers-en tryllestav eller tennisracket type, eller stasjonære de som ser litt ut som lanterner og kan plasseres i sittegrupper som et utendørs atrium. noen mennesker har bygget flaggermus hus å oppmuntre flaggermus å flytte inn og spiser mygg innenfor sitt utbredelsesområde.
en nyere skadedyrbekjempelse produktet er hjemmet misting system, en serie av kjemiske utslipp ventiler som ligger rundt et hjem. ventilene med jevne avgir en tåke av kjemisk insektmiddel i luften som automatiske sprinkleranlegg, er det misting systemet på en tidtaker og sprayer på en forhåndsbestemt tidsplan tåken driver med vinden, men. effektene av eksponering for kjemikalier som brukes er ikke godt kjent, og systemene drepe fordelaktige insekter samt skadedyr. deres effekter på dyr og dyreliv er også ukjent.
kanskje den eneste virkelig effektive måten å holde myggen i sjakk er å helt holde dem ute. lukkede patios tillate for naturopplevelse uten å blande seg med livets peskier aspekter. hvis myggen er et problem mens du sover, draperinger mygg stoff rundt sengen vil bidra til en god natts søvn.


Previous:nothing Next:omskjæring

Relaterte artikler


 • eksantem subitum
 • helserisiko
 • hvilke utfordringer står overfor kreft i bukspyttkjertelen overlevende
 • hypotoni
 • papilloma
 • Helicobacter pylori
 • tegn på ufruktbarhet
 • nikotin forgiftning
 • tinnitus
 • junctional rytme
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com