natur underskudd uorden

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-01-10
natur underskudd uorden er et begrep først brukt av forsker og journalist Robert louv i 2005 for å beskrive en omfattende expanse av atferdsmessige og følelsesmessige symptomer oppleves av barn som ikke tilbringer nok tid i naturen. den biophilia hypotesen er en filosofi som tilsier menneskelig vesener er iboende trekkes til og lengter etter natur og andre levende ting. louv bruker biophilia hypotesen å støtte gyldigheten av naturen underskudd uorden. utbruddet av uorden sies å være utløst av innendørs sosial isolasjon, begrenset tilgang til naturen, overforbruk av medier og teknologi, og begrenset fritiden for utendørs lek og utforskning.
den biophilia hypotese foreslår at alle mennesker er egentlig knyttet sammen med-og fascinert av-. natur, inkludert andre mennesker, dyr, planter, trær og alle typer økosystemer med metning av teknologi og sosial medier i vårt samfunn, noen barn er mindre sannsynlig å tilbringe tid utendørs. dette kan føre til et sammenbrudd i den viktige koblingen mellom menneske og natur. er
forskere oppdager at innendørs isolasjon og natur underskudd uorden kan ofte være knyttet til frykt-baserte foreldre. Foreldrene frykter for barnas sikkerhet i friluft, og mange mager mot strengt strukturert innendørs spilletider eller ivaretas organisert utendørs sports ligaer. naturen underskudd Lidelsen er forbundet med barndommen depresjon, oppmerksomhet lidelser, atferdsvansker og fedme.
etter å ha lært av naturen underskudd uorden, noen foreldre velger å behandle sine barns symptomer ved bruk av metodene som foreslås i oppmerksomhet restaurering terapi (ART ). kunst krav er det flere nivåer av oppmerksomhet at noen bestemt oppgave krever, og de samsvarer til visse områder av hjernen. når oppmerksomheten holde evner begynner å blekne i ett område, er en tid med restaurering i naturen er nødvendig, fordi den aktiverer et annet område av hjernen. dette gir de andre områdene av hjernen en sjanse til å hvile. Alternativt er en enkel metode for behandling av mulige symptomer på naturen underskudd uorden å la barnet rikelig med ledig tid for leting og utendørs undervisning i naturen.


Previous:nothing Next:hvorfor er anoreksi for vekttap usunt

Relaterte artikler


 • fekal inkontinens
 • de ulike metodene for skulder styrking
 • Hva bør jeg se etter i en Reiki massasje bord
 • de vanligste årsakene til nakkesmerter og stivhet
 • tegn på ufruktbarhet
 • årsakene til gonoré
 • Hib immunisering
 • kronisk nyresykdom
 • ulike typer encefalomyelitt
 • lim capsulitis
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com