intern rensing

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2014-01-10
intern rensing er et middel for å lindre blodet, lymfesystemet og filtrering organer av giftstoffer. det er ofte anbefalt før operasjon for å tillate en mer produktiv utfall samt hjelpe pasienten gjennom utvinning. intern kolon rensing kan være oppnås gjennom faste, en bestemt resept hjelp fordøyelsesenzymer rensemidler eller colonics. holistiske behandlinger innebære urter eller varm olje massasje og eliminering terapier.
fordøyelsen, inkludert filtrering systemer, aldri får fri. henhold til helhetlige utøvere, ved periodisk faste og gir systemet ditt en intern rens, har kroppen din en mulighet til å hvile, helbrede og korrigere eventuelle ubalanser. hvis fasten er ubehagelig, kan du også spise bare en mat. for eksempel, bare spise økologisk, dampet squash eller Bieler sin kjøttkraft. fastende på fersk rå grønnsaker eller frukt juice er et annet alternativ. ved ikke kompliserende matinntaket, kan systemet fortsatt ha en mulighet til å hvile.
når tykktarmen er klar, da lever, nyrer, lymfesystemet og galleblæren kan spyles og renses. en av de mer viktige oppgaver leveren er rensing av blodet. ved å fullføre et kolon rens på forhånd, vil blodet som renner gjennom leveren være fri for giftstoffer og rens vil bli mer produktiv.
en annen måte å oppnå en intern rens er gjennom lymfesystemet. giftstoffer kan lagres i kroppen i overflødig væske. naturlige diuretika er en enkel måte å fjerne denne oppbygging. eple cider eddik, tranebærjuice, løvetann, fennikel, grønn te og nesle kan tas etter eller under faste å frigjøre disse giftstoffene. diuretika som artisjokker, asparges, rødbeter, agurk, hvitløk, havre, watercress og vannmeloner også oppnå å fjerne disse giftstoffene.
mens de gjør en intern rensing, er det viktig å huske at sammen med rensende og avgiftende at ombygging og nærende må finne sted. mange naturmidler er tilgjengelige for å hjelpe i denne prosessen. er psyllium og mange avføringsmiddel formler tilgjengelig for rensing eliminasjonskarakteristikken kanaler i systemet. triphala er en ayurvedisk formel som oppnår både rensing og nærende som det har probiotiske egenskaper for å hjelpe fylle hva systemet har tapt.
for rensing av filtrering organer, for eksempel leveren, galleblæren og nyrer mer intense programmer er nødvendige. kroppen trenger å bli løst fra alt fra kunstige fett og kjemikalier til giftige metaller. når disse organene fungerer ordentlig, kan de forvandle skadelige stoffer til ufarlige de som lett kan elimineres gjennom urin eller tarm.
mange konvensjonelle leger tror ikke at interne renser, eller leveren og galleblæren cleanses er nødvendig og i noen tilfeller utrygge. for eksempel hvis en person har gallestein, rødme leveren kan overbelaste galleblæren og gi noen av steinene til å bli fremlagt. dette krever umiddelbar operasjon for fjerning deres. for folk som har sterke sunne systemer, de fleste er enige intern rensing er sunt og healing. som folk alder, bør de fokusere mer på nærende, snarere enn rensende.


Previous:nothing Next:natur underskudd uorden

Relaterte artikler


 • ulike typer encefalomyelitt
 • hva som forårsaker fanget nerver
 • Hib immunisering
 • om naturlig desinfeksjonsmiddel
 • lim capsulitis
 • sammenheng mellom autisme og tale
 • se forskjell på et hjerteinfarkt, og et panikkanfall
 • hvilke utfordringer står overfor kreft i bukspyttkjertelen overlevende
 • eksantem subitum
 • de vanligste årsakene til nakkesmerter og stivhet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com