nikotin forgiftning

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2014-01-20
Nikotin er en kjemisk stoff som finnes i tobakk blader, noen medisiner, og produkter for å hjelpe folk å slutte å røyke. nikotin forgiftning er et resultat av inntak av for mye nikotin i kroppen. noen av symptomene på nikotin forgiftning omfatter uro, kramper og oppkast. regelmessig bruk av tobakksvarer eller produkter å slutte å røyke vil trolig ikke føre til nikotin forgiftning, som det vanligvis tar større mengder av den kjemiske å forårsake forgiftning. folk med nikotin forgiftning ofte kan være vellykket behandles med hjelp fra en giftkontrollsenter, men i andre tilfeller et besøk til en lege eller legevakten kan være i orden, som nikotin forgiftning kan være dødelig hvis ubehandlet.
siden det kan ta mindre nikotin å forgifte et barn enn en voksen, barn er mer sannsynlig å bli forgiftet hvis de ved et uhell i seg elementer som inneholder nikotin. mange tilfeller av forgiftning resultat fra barn spiser nikotintyggegummi eller tygge på patcher. barn kan også bli forgiftet hvis de kommer inn og spiser medisiner som har nikotin som en ingrediens. arbeidere som behandler tobakksplanter kan noen ganger bli forgiftet fra å være i kontakt med de våte bladene på planten så vel.
medisinsk assistanse er vanligvis nødvendig for tilfeller av nikotin forgiftning. hvis forgiftning mistenkes, kan kontakte Giftinformasjonen hjelpe. i de fleste tilfeller, er å indusere oppkast anbefales ikke uten først å konsultere en medisinsk faglig. hvis personen absorbert nikotin gjennom huden, kan det hjelpe å vaske område for 15 minutter med såpe og vann.
noen ganger en person kan ha behov for å se en lege for å bekrefte at nikotin forgiftning forårsaker problemene. en lege kan bestille blod og urinprøver for å se om nikotin er tilstede i kroppen. legene da kan administrere nødvendig behandling, for eksempel en ventrikkelskylling, som er en prosedyre som renser ut magen. aktivt kull kan også brukes til behandling. mesteparten av tiden, kan en person komme fra nikotin forgiftning uten lidelse noen varige effekter.


Previous:nothing Next:ekstrakorporal membran oksygenering

Relaterte artikler


 • herpes lesjoner
 • velge de beste onkologi kirurgene
 • natur underskudd uorden
 • mulige hivtest resultater
 • atomoksetin
 • subacromial bursitt
 • mellom hodepine
 • de beste tipsene for hepatitt c ledelse
 • årsakene til gonoré
 • kronisk dehydrering
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com