vekttap måltid levering planer

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-06
Vekttap måltid levering planer tar gjetting ut av hva du skal spise for å levere maksimal vekttap. Disse tjenestene pitch seg selv som praktisk og tilbyr et utvalg av mat på ulike priser. Planer er personlig for å inkludere snacks og desserter hvis ønskelig. Bortsett fra å gi enkel å tilberede mat, rådgivning og ernæringsmessige veiledning tilbys også

Calorie teller

Jenny Craig, BistroMD og NutriSystem tilbyr måltider, snacks og desserter med en total kalori greven av 1200 til 1500 om dagen. Medifast måltid erstatning planer er 800 til 1000 kalorier om dagen.

Mat planer

Jenny Craig, NutriSystem og BistroMD tilby delen kontrollerte måltider som er utformet for å hjelpe kunden ned i vekt. varierer Suksess priser, men disse planene alt lover at de gir mat som pannekaker, lasagne eller pot roast, pluss desserter som er basert på proteiner og sunne karbohydrater.

funksjoner

De fleste planer funksjonen på linje support og ernæringsmessige veiledning. Noen planlegger også tilbyr 24 /7 live support med en ernæringsfysiolog eller et vekttap rådgiver. Ifølge Medifast hjemmeside er det et måltid erstatning program med klar til å blande shakes og supper, men kundene må oppgi sin egen sunn mat som anbefalt av Medifast diett plan.

Kostnader

Medifast og Jenny Craig kan koste så lite som 11 $ per dag. NutriSystem koster ca $ 11 per dag, men tilbyr gratis frakt og BistroMD er dyrere å tilby gourmet mat som starter på $ 21. 42 per dag.

Alternativer

Planer kan bestilles på en ukentlig basis med mulighet for automatisk levering. Hvis du ber om det, vil din uker igjen av måltider blir automatisk sendt og fakturert ditt kredittkort.

sikkerhet

Før du starter noen vekttap programmet, bør du rådføre deg med legen din. Ifølge deres nettsider, var Medifast, BistroMD og NutriSystem utviklet med leger og ernæringsfysiologer, men de med medisinske tilstander bør snakke med sin personlige lege før du starter en diett.


Previous:nothing Next:den aller beste måten å miste vekt

Relaterte artikler


 • hvordan stramme magen huden
 • hva er den raskeste måten å miste 20 pounds?
 • hvordan enkle teknikker for å tap vekt
 • kan du miste vekt ved å spise yoghurt?
 • vitamin kombinasjoner for stor hud
 • ernæringsmessige informasjon om appelsinjuice
 • fordelene av oksygenert vann
 • hvor å miste 20 pounds den raskeste måten
 • glutenfri mat for cøliaki
 • om vekttap protein kosttilskudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com