unnfangelse høy protein diett

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-05
Det kan være en sammenheng mellom høy-protein dietter og lav forekomst av unnfangelse. Ifølge forskning utført ved Colorado Center for Reproductive Medicine's David Gardner, blant annet høy-protein diett kunne forlate deg barnløs

Du trenger:. .
Juicer eller ogainc grønnsaksjuice
.
Tid for å slappe av og detox.
.

The Study

Gardners forskning ved hjelp av mus påpekte at når en mus kosthold inneholdt 25 prosent protein, utvikling av hennes tidlige embryoer ville bli forstyrret. Det ville gjøre det vanskeligere for musen å bli gravid. En lignende studie av kyr, sitert av Gardner, fant at en høy protein diett forstyrret storfe unnfangelse. Gardner's konklusjon var at «. . . en høy protein diett er ikke tilrådelig" når målet er unnfangelsen.

Problem med Study

En begrensning av Gardners studie, og kua-baserte studien det refereres til, er at det testet planteetere. Verken mus eller kuer gå rundt å spise hamburgere og biffer. Mennesker, derimot, har blitt spist kjøtt i årtusener. Faktisk er det noen tribal grupper, slik som Native American eskimoer, som tradisjonelt kosthold besto av nesten 95 prosent protein. Det er ingen bevis for at de har hatt problemer med å bli gravide.

Hva som egentlig forstyrrer Conception

Hva er prohibitive til graviditet er fedme. Ikke bare vil fedme forstyrre unnfangelse, men det bidrar også til helseproblemer under graviditeten. Ifølge en studie av Academic Medical Center i Amsterdam og publisert i tidsskriftet Human Reproduction, kvinner med en BMI (body mass index) på 30 eller høyere (fedme) hadde en "signifikant lavere" sjansen for befruktning enn kvinner med BMI under 29 .
Fedme forstyrrer også med menstruasjon, er kjent for å forstyrre eggløsningen. Det er også allment kjent at fedme kan redusere sexlysten, noe som selvsagt også vil negativt påvirke en kvinnes sjanse for å bli gravid.

Hva er bevist

Det som har blitt bevist er at for noen mennesker, en diett som er relativt høy i protein og lavt på karbohydrater kan redusere fedme. Hvis en kvinne er vellykket miste vekt på en lav-karbohydrat, høy-protein diett, ville hun bli bedre til å fortsette, vel vitende om at så vekten er tatt av, er sjansene for å bli gravid økning istedenfor nedgang.


Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt uten aktiv utøvelse

Relaterte artikler


 • hva er vitamin CoQ10?
 • om vekttap protein kosttilskudd
 • om de totale 7-dagers kroppen rens
 • hvordan appetitt suppressants arbeid?
 • hvordan du miste vekt raskt med trening
 • naturlig rettsmidler for gikt
 • hvorfor kaffe trigger magevirus symptomer?
 • hvordan sette en Omron skritteller
 • den beste tiden å ta vitamin D3
 • en diett for personer med blødning sår
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com