ulempene med en flytende protein diett

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-07
Folk bruker flytende protein dietter for å behandle sykelig fedme. De to typer flytende protein dietter inkluderer hjemme-versjoner som Medifast og medisinsk tilsyn programmer som Universitetet i Texas Southwestern Medical Center Liquid Protein Diet Program. Folk bruker mindre enn 1000 kalorier på disse diettene å hoppe-start hurtig vekttap. Programmet ved Southwestern Medical Center inneholder protein pulver som oppløses i vann, melk, te eller yoghurt. Selv om raske vekttap oppstår på slike dietter, er det noen ulemper du bør være klar over før du tar fatt på et slikt program.

langsom metabolisme

Vanderbilt University Psykologisk institutt gir informasjon om noen av ulempene med en flytende protein diett. . Disse diettene fremme hurtig vekttap, men det er denne vekten først og fremst vann og mager muskelvev, og slankere "metabolisms tregere på grunn av redusert mengde kalorier de spiser. Så når de gjenoppta vanlige matvaner, slankere ofte gjenvinne denne vekten pluss ekstra pounds.

Elektrolyttforstyrrelser

En annen ulempe av flytende protein dietter er en elektrolytt ubalanse på grunn av mangel på full næringsstoffer i kosten. Elektrolyttubalanse forårsake uregelmessige hjerteslag, muskelkramper og svimmelhet.

Menstrual Avslutning

En annen ulempe av flytende protein dietter for kvinner er amenoré, eller menstrual opphør. Det amerikanske National Library of Medicine sier menstrual opphør oppstår på grunn av rask vekttap. Menstruasjon kan gradvis eller plutselig stoppe.

Gallestein

Før du starter et flytende protein diett, alltid snakke med en medisinsk faglig, som folk på flytende protein dietter er mer utsatt for å utvikle gallestein. Dette skjer fordi raske vekttap forårsaker et overskudd av galle til form, noe som forvirrer galleblæren, forårsaker smertefulle steiner til form. Hvis magesmerter får deg til å tro at du har gallestein, snakk med legen din om medisiner som kan løse opp steiner og redusere smerte.

Digestive Problemer

Fordøyelsesproblemer som forstoppelse er en annen av ulempene av flytende protein dietter. The National Digestive Disease Informasjon Clearinghouse sier at forstoppelse oppstår fordi flytende protein dietter ikke inneholder nok fiber til å fremme fordøyelsen.


Previous:nothing Next:hva er en isoflavone?

Relaterte artikler


 • om tran fordeler
 • hvordan du bruker DMAE
 • er glukosamin og fiskeolje noe bra?
 • hvordan å hjelpe eldre med ernæring
 • den beste mat kilder til sink
 • hvordan finne et godt kosthold plan
 • hvordan å miste magen fett raskt
 • hva slags mat inneholder folsyre?
 • hvordan man skal forstå trøstespising
 • hvor mange kalorier per dag for å gå ned i vekt raskt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com