super sitron body detox

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-08
Hensikten med en detox er å skylle giftstoffer ut av kroppen, og en av de beste avgifte "dietter," gjort populært av sangeren Beyonce Knowles, er Super Lemon Body Detox (også kjent som Lemonade Detox og Master Cleanse Detox ). Dette en enkel detox, ifølge Detox. net. au, ment å "både rense og næring til kroppen på samme tid. " Ingrediensene, riktig bruk og resultater av detox er en integrert årsak til dens popularitet

Ingredienser

I følge themastercleanse. org, "Svært få ingredienser kreves, er imidlertid kvaliteten på ingrediensene viktig. " Bruk helt økologiske råvarer, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Det er to, tre dager faser og også de to-dagers Super Lemon Body Detox fase, og oppskrifter for hver fase. Den første og siste faser, hvor enkelt-in og enkelt ut, krever spise appelsiner, kål, spinat, gulrøtter og tomater. Den andre, den faktiske detox /diett fasen, krever 2 store sitroner, 7 /8 kopp (14 ss) av grad B lønnesirup, 2 ts kajennepepper, uraffinert havsalt og 2 liter renset vann.

Riktig bruk

De ease-in/ease-out er ikke en del av den opprinnelige detox og er valgfrie, men kan gjøres for å forberede kroppen for detox og for å lette ut av avgiftning modus. Themastercleanse. org 's generell retningslinje for hvor enkelt det i staten: "Dag 1-salater og live mat (nøtter og frø), Dag 2-veggis saft og buljonger (supper), Dag 3-appelsinjuice. " De foreslår å reversere rekkefølgen når du bryter detox på slutten.
The lemon detox segmentet bør gjøres for maksimalt to dager hver gang, og mellom tre til fire ganger per år. For sitron detox, juice av sitroner og legge syv spiseskjeer av saften og 14 spiseskjeer lønnesirup i hver liter vann. Cayenne kan legges til saften blande eller tas i kapselform regelmessig gjennom hele dagen. Drikk så mye vann sammen med sitron detox som du vil. Sjøen salt er for en valgfri saltvann flush, veldig mye som en saltløsning avføringsmiddel. Prøv så lite som en teskje salt til en liter vann til å begynne, og avhengig av resultatene kan du øke det opp til en spiseskje. Ikke gjør saltvann flush mer enn én gang under hver detox perioden.

Resultater

I tillegg til tap av vann vekt, renser Lemon Detox innvollene, hjelper balansere pH nivået i kroppen og kan bidra til å forynge deg. Selv om ingen kliniske studier har vært gjort, mastercleanseweightloss. com hevder at det i gjennomsnitt mellom 15 og 40 pounds kan gå tapt på rens. Men ikke bli hengt opp på hva som kan være urealistiske tall i ditt tilfelle, og i stedet være fornøyd med det tapet du opplever, og opprettholde et sunt kosthold for å beholde den. Vekttap er ikke den eneste fordelen.


Previous:nothing Next:bør whey protein tas hver dag?

Relaterte artikler


 • hvordan gjøre ozonated vann
 • hvordan bli kvitt løs fett
 • om twinkies
 • om restriktive kaloriinntak menyen
 • hva gjør jeg Carnitin gjøre?
 • ikke protein pulver faktisk fungerer?
 • ernæringsmessige snacks for småbarn
 • hvordan å gå ned i vekt etter 50 for kvinner
 • hvordan å møte dine behov kalsium når du ikke spiser melkeprodukter
 • hvordan du bruker naturlig energi kosttilskudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com