om glyconutrients

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-02
Glyconutrients er ulike sukker, og er ofte kjent under navnene "The Eight Sukker," Sukker Det Heal "," Miracle Sukker "og" Glyconutritional tilskudd. "Det er åtte forskjellige glyconutrients, som alle kan inntas gjennom kostholdet, selv om aller fleste dietter ikke består av riktig mat som kan gi disse nyttige sukker (eller riktig mengde)

Du trenger:. .
tilgang til et svømmebasseng
Håndkle.
1 time fritid per dag.
Transport.

8 Glyconutrients

De åtte sukker som utgjør er glyconutrients glukose, fucose, mannose, xylose, N-acetylneuraminic acid, N-acetylglucosamine, N-acetylgalactosamine og galaktose. Disse sukker kan alle være separat fortært, men de er ideelle når de tas sammen.

Funksjon

Glyconutrients funksjon ved å arbeide sammen med proteiner og fett som finnes i kroppen til å konstruere en type kommunikasjon agent som ligger på den ytre membran av alle cellene, og tillater derfor cellene til å samhandle med hverandre. For at denne kommunikasjonen agent for å kunne arbeide skikkelig, men alle de åtte forskjellige glyconutrients må være til stede.

Laktose

Fans av glyconutritional tilskudd mener at hvis kroppen kan bare forvandle glukose i seks av nødvendige åtte sukker av seg selv, så er det, på et minimum, en sukker som fortsatt er nødvendig. At sukker er laktose. Laktose er viktig for kroppen, for å kunne enzym sammenbrudd (for å gjøre den om til galaktose og glukose).

Fordeler

Glyconutrients er avgjørende for å assistere kroppen i å kunne reparere, helbrede, regenerere, beskytte og regulere seg selv bare ved å gi den med den avgjørende råvarer som det allerede er pre-designet for å bruke. Glyconutrients er viktig for alle, og er spesielt nyttig for personer som lider av enten en degenerativ sykdom eller en auto-immune tilstand.

Innkjøp glyconutrient Supplements

Det er ulike selskaper som produserer glyconutrient kosttilskudd. Den ledende produsenten er Mannatech. Andre populære leverandører inkluderer Sopp Perfecti, The Farm, JHS Natural Products og Larex. Glyconutrients kan kjøpes gjennom mange online forhandlere som AllStarHealth. com og LuckyVitamin. com.


Previous:nothing Next:lemonade og lønnesirup kosthold

Relaterte artikler


 • effektene av å spise sunt kafeteria lunsjer på barna
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sjampinjong
 • hvordan du legger fiber til kosthold og liker det
 • spise sunt kontra å kjøre
 • mat som reduserer rastløse ben syndrom
 • calorie brenning øvelser
 • informasjon om ernæring av ris
 • glukosamin bivirkninger
 • hva er farene ved carlsons fiskeolje?
 • hvordan å kjøpe økologisk engros
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com