om Gillian mckeith detox diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-07
Som en rekke kjendiser gjennomgå kosthold detoxes og kroppen renser, er mange vanlige folk også teste ut disse planene. En slik populær diett har blitt formulert av britiske ernæring spesialist Gillian McKeith, som anbefaler en full-on livsstil endring heller enn bare et annet kosthold. Hennes plan er stor på frisk frukt og grønnsaker og oppfordrer mot inntak av sukker, fett, komplekse karbohydrater, koffein og alkohol. Selv om endringen kan være vanskelig i begynnelsen, minner McKeith tilhengere av potensielle belønninger.

Funksjon

Gillian McKeith er detox plan følger en grei alkalisk kosthold tilnærming, med vekt på å konsumere ferske, grønne grønnsaker og rå mat. samtidig unngå sukker, fett, gjær og alkohol. Dietten som mål for et inntak på rundt 80 prosent alkaliske matvarer (for eksempel rent vann og juice, og ferske råvarer) til 20 prosent syre matvarer. Ved å ta i disse rene, ubehandlet mat på regelmessig basis, er tilhengere av planen forventet å se en økning i energi og generell kroppen og hjernen fungerer.

Deler

Gillian McKeith oppfordrer tilhengerne av hennes plan om å spise så mye som de ønsker, med det forbeholdet at alt de bruker skulle falle inn i kategorien akseptabel detox mat tilberedt på riktig måte. For eksempel vil en typisk frokost på planen består av en blåbær, mango og banan smoothie mens lunsj kan omfatte miso suppe og en mung bønne gryte. En gjennomsnittlig middag på detox diett ville være laks eller hvitt kjøtt med dampet grønnsaker.

Tillegg McKeith plan de-understreker tall på skalaen og ernæring spesialist minner folk om at å miste pounds på planen er bare glasur på kaken.

Time Frame

Tilhengere til McKeith plan forventes å se detox guiden ikke som en midlertidig diett, men som en permanent livsstilsendring. Planen foreslår måltid og snacks alternativer fra morgen til kveld, slik at det er aldri et øyeblikk når detox tilhenger er usikker på hva du skal konsumere, og omtrent hvor mye.

Fordeler

Konsekvent tilhengere av Gillian McKeith Detox Diet bør forventer å oppleve en økning i sin energi-nivå, samt en klarere sinnstilstand. Maten er inkludert i planen er også ment å få folk til å føle revitalisert og lettere. Disse følelsene er avgjørende ikke bare for å bedre generelle helse, men å raskere vekttap.

Hensyn

Selv om Gillian McKeith ofte presenterer seg selv som "Dr. ", hun nylig kom under ild for å bruke denne tittelen som hun er faktisk ikke en medisinsk utdannet lege. I sammendraget av McKeith's siste "Du er hva du spiser Cookbook, sier hun presiserer at hun er« ikke et tradisjonelt utdannet lege ", men har en doktorgrad i filosofi om ernæring.


Previous:nothing Next:diett for barn med legg

Relaterte artikler


 • hvordan finne gratis lav kolesterol diett planer
 • hvordan å øke metabolismen med trening
 • regler for Mayo Clinic diett
 • matvarer med protein for kids
 • hvordan å lage en billig pwo (post workout) shake
 • matvarer som øker libido
 • bruker for vitaminer
 • helsemessige fordeler av koenzym Q10
 • hva er et næringsstoff forvaltningsplanen?
 • ulempene med en flytende protein diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com