lett og enkelt vekttap tips

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-10
Når du prøver å gå ned i vekt, hjelper hver lille bit av informasjon. Fedme er den ledende årsak til tilstander som diabetes, hjertesykdommer og høyt blodtrykk, men mange av oss fortsatt sliter med problemet med å være overvektig. Losing vekt krever bruke den høyre for å øke metabolismen og brenne kalorier mer effektivt. Enten du miste vekt ved hjelp av en lav-kalori, lav-karbohydrat, lav-fett eller sunt-spising diett programmet, er det noen vekttap tips som vil hjelpe deg å miste vekt raskere.

Hydrate

Drikk kaldt vann. Siden kroppen har til å arbeide for å bringe vannet til kjernetemperaturen, stoffskiftet øker og dermed øker fettforbrenningen. Få de anbefalte 64 oz. vann daglig også. Drikk vann før måltider og når du føler deg sulten å unngå overspising og snacking. Vann vil fylle magen og hjelper deg til å føle deg mindre sulten. I tillegg kan din kropp forveksle tørst med sult signaler, slik at du føler deg sulten når du egentlig bare trenger en drink. Hydrat hele tiden for å bistå i din vekt-tap innsats.

Thermogenics

Spis mat som øker kroppens thermogenic effekt fordi fettforbrenning er forbedret med en økning i den metabolske rate. Matvarer som forårsaker metabolismen til å fremskynde midlertidig er krydret og varm, for eksempel chili pulver, hot saus og pepper.

Spis frokost

Spis frokost om morgenen. Uansett hvilken diett du velger, spise frokost vil øke stoffskiftet gjennom hele dagen og hjelpe deg å miste vekt. Protein har en tendens til å brenne saktere enn karbohydrater, og komplekse karbohydrater forbrenner mer effektivt enn enkle karbohydrater. Protein finnes i overflod i egg, kjøtt, ost og melk. Frukt og grønnsaker er gode kilder til komplekse karbohydrater.

Snacking

Carry snacks i enkelte baggies og snack hver par timer. Når kroppen begynner å bli sulten, vil den gå i sult-modus, og metabolismen begynner å avta. Hvis du alltid holde maten i magen din, vil du holde stoffskiftet arbeider kontinuerlig. Bære en flaske vann med deg til enhver tid samt å holde hydratiserte og holde magen full.

Middagstid

Gjør din minste måltid siste måltid. Når du begynner å slappe av, bremser stoffskiftet, og mindre fettforbrenning er sannsynlig til å skje. Spis mindre på slutten av dagen når du er de minst aktive.

Fool magen

Sett måltider på mindre tallerkener, og satte leftovers bort umiddelbart. Du kan lure magen til å tro det er mer mat enn hva det egentlig er ved å fylle opp tallerkenen din. Bli kvitt restene hjelper deg til å bli mindre fristet til å fylle på tallerkenen.

Nutrition Etiketter

Les kosthold og ernæring etiketter før du tar med mat hjem. Se etter mettet fett, kalorier og karbohydrater. Matvarer som inneholder mye mettet fett er trolig å legge ekstra pounds uavhengig av diett plan. Hold fett til 10 prosent eller mindre av din diett plan.


Previous:nothing Next:Slik supplement jern

Relaterte artikler


 • Ballerina te bivirkninger
 • hvordan du gjør et vekttap abs diett
 • hva er lipider brukes til i kroppen?
 • 1500 calorie diett måltid planer
 • hvordan å balansere syre og alkaliske forming mat
 • hvordan du gjør en crunch
 • spise for å få fart på stoffskiftet
 • Kålrabi informasjon om ernæring
 • hva er fiskeolje bra for?
 • å spise sunt og riktig
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com