kostholdsråd for diabetes

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-10
En person som har diabetes må gjøre endringer i livet for å holde diabetes fra alvorlig påvirker helsen hans. Selv om en økt mengde fysisk aktivitet kan hjelpe, er det også svært viktig at han endrer sitt kosthold for å sørge for at kroppen hans kan fungere og at hans blodsukkeret holder seg stabilt

Du trenger:.
Usøtet applesauce.

Ting å spise

Se nøye hva slags stivelsesrik mat og karbohydrater du spiser. Karbohydrater er en viktig del av et måltid for en diabetiker. Matvarer som brød, frokostblandinger, pasta, ris og poteter bør inkluderes i nesten hvert måltid for å holde blodsukkeret på et akseptabelt tempo. Det er viktig å gå med en kostholdsekspert for å få et bedre inntrykk av hvor mange karbohydrater og du bør spise hver dag. Folk har ulike krav avhengig av hvilken type diabetes de har.

Du kan inkludere sukker i kostholdet ditt. Bare fordi du har diabetes, betyr ikke dette at du ikke kan spise sukker. Sukker kan spises så lenge det er en del av et balansert, sunt kosthold. Men du trenger å kutte ned på mengden sukker du spiser.

Spis frukt og grønnsaker. har Fordi frukt og grønnsaker er høy i fiber, lite fett og inneholder viktige vitaminer, disse matvarer er viktig for diabetikere å inkludere i kostholdet. En person på en diabetiker diett bør spise fem porsjoner frukt og grønnsaker hver dag. En måte å sikre at du får riktig mengde frukt og grønnsaker er å spise frukt som eple skiver eller bananer for snacks. En fersk eple, en kopp druer, en bolle med salat, en stor skive melon eller et lite glass juice er omtrent en servering.

Ting å unngå

Du trenger ikke å spise spesielle "diabetes mat "til å følge et sunt kosthold hvis du har diabetes. Det er viktigst å spise en balansert diett. Elementer markedsført som spesielle diabetiske cookies, syltetøy eller godteri er ikke nødvendig. Diabetisk mat ofte koster mer, og er noen ganger så høyt i kalorier og fett som ikke-diabetiske matvarer. Faktisk, de noen ganger inneholder søtstoffer som øker blodsukkeret og fungerer som avføringsmiddel.

Du kan kutte ned på fett i kostholdet ditt ved hjelp av lav-fett spray for matlaging, broiling kjøtt i stedet for å steker den, og begrenser antallet cookies, bakverk og snacks som potetgull som du spiser. Velger å spise lav-fett meieriprodukter som skummet melk, lite fett cottage cheese og fettfattig yoghurt.


Previous:nothing Next:hvor mange karbohydrater kan en diabetiker har i dag?

Relaterte artikler


 • frukten kosthold for å miste vekt
 • virkningene av Vanadyl sulfate
 • hvordan lavere metabolisme og brenne fett med mat
 • hvor å miste 40 pounds raskt
 • HGH og dens effekt på musklene
 • hva er farene ved raske vekttap?
 • om muskel kosttilskudd
 • hvordan å gå ned i vekt - tortur gratis
 • hva er damiana blader?
 • hva er gode dietter for tenåringer?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com