kosthold eksempel med høy protein

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-06
High-protein dietter ble gjort populært av Atkins Diet og The Zone Diet. Det er viktig når du går på en slik diett å ikke kutte ut karbohydrater helt. Selv om kroppen din vil miste vann vekt, mister du ut på alle de ernæringsmessige egenskaper som gode karbohydrater, som hele korn, tilbyr kroppen. Nyt et sunt måltid plan fylt med lite fett proteiner og en godt avrundet rekke fibrøse grønnsaker

Breakfast

Dette mye. -unngikk måltid setter tonen for hele dagen. Uten en skikkelig frokost, slankere etter hvert vil binge til lunsj eller begynne å føle tretthet. Få et støt av energi og regulere blodsukkeret ved å spise en omelett fylt med grønnsaker, fettfattig ost og kalkun. Kjøp en skinn kalkun eller kylling, og stek flere brystene kvelden før starten av arbeidet uke for å spise i løpet av uken. Kjøp pølser laget av kalkun eller kylling. Koble sammen med en god smak frukt parfait laget med fettfattig yoghurt og frisk frukt.

Snacks og Lunsj

Combat sent morgen og ettermiddag sult med en matbit av nøtter, 2 gram kalkun eller et par skiver ost . Mange lunsj matvarer er fylt med raffinert sukker og enkle karbohydrater, som du bør unngå. Smørbrød kommer ofte lathered med høy-kalori majones, salater og er toppet med så mye dressing at du kan like godt være å spise en pizzabit. Nyt en salat fylt med grillet reker, en filet av bakt eller grillet fisk eller en bakt eller grillet kyllingbryst. Lag din egen dressing med balsamico eddik og olivenolje. Kast på nøtter og frø. Taco salater er stor minus fett-gjennomvåt skall. Bønner er en god kilde til protein og fiber. Gå lys på osten.

Middag

Lag en San Francisco-stil cioppino med kylling kjøttkraft, sjømat og krydder. Spis med enten hel-korn ris eller av seg selv. Se link til en cioppino oppskrift nedenfor.

Lag en grillet indrefilet av svin med en salat av rødbeter og geitost. Gni rikelig med krydder til svinekjøtt, og enten grill eller stek den. Yr toppen med extra virgin olivenolje.

Andre high-protein inkluderer kalkun kjøttboller, røkt laks, linse suppe og mais tortillas fylt med rygg bønner og tofu.

vær kreativ

Vær kreativ når du planlegger måltider. Når du vet hva slags mat du skal bruke, kan du prøve ulike kjøkken og matlaging teknikker. En høy-protein diett trenger ikke å drastisk eliminere alle karbohydrater eller inkludere fet mat. Du vil bli fornøyd med den vekten du mister uten irriterende sult smerter, eller følelsen som du mangler ut.


Previous:nothing Next:hva er sambazon acai?

Relaterte artikler


 • om vekttap produkter som inneholder ephedra
 • hvordan påvirker det Atkins dietten kroppen?
 • mat kilde til karbohydrater
 • lav karbohydrat diett informasjon
 • sunt kosthold for skrumplever
 • hvordan unngå diabetiker mat
 • skadelige effekter av Hydroxycut
 • fordeler og ulemper ved et vegetarisk kosthold
 • farene ved l-karnitin
 • Hvordan bruke LiPo-6
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com