hvordan du kjøper tenuate dospan

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-05
Tenuate Dospan er en resept diett pille som effektivt undertrykker appetitten, slik at du inntar færre kalorier. Også kjent under sitt generiske navn, diethylpropion, er denne medisinen et sentralstimulerende som virker på sentralnervesystemet. Leger vanligvis forskrive det for kort tids bruk som behandling for overvektige mennesker, og som en del av en helhetlig plan for å gå ned i vekt med kosthold og mosjon. Les om etter måter som du kan kjøpe Tenuate Dospan
en
Sett en avtale med legen din. . . Du må ha en medisinsk undersøkelse og resept fra din primære omsorg lege eller annet lisensiert lege for å få Tenuate Dospan. Legen din vil gi deg detaljerte instruksjoner om hvordan du tar denne medisinen, og forklare eventuelle bivirkninger. Sørg for å fortelle henne om du tidligere har hatt allergiske reaksjoner på vekt-tap medisiner.
To.
Kjøp Tenuate Dospan direkte fra legen din dersom han selger det. Noen leger dispensere denne medisinen fra kontoret sitt, snarere enn å gi deg en resept for å ta til et apotek. Hvis legen din ikke selger denne medisinen direkte, kan han være i stand til å gi deg en prøve å begynne med mens du venter på postordre forsyning, hvis du velger det alternativet.
Tre.

å bestille Tenuate Dospan nettet, velger en hederlig online-apotek som Costco. com. Når du kjøper online, noen medisiner er vesentlig billigere. On-line nettstedene tilbyr ofte lave priser, men de må følge statlige regler og forskrifter, så pass på apoteket du velger er lisensiert og lovlig. For eksempel vil juridiske apotek krever at legen til e-post eller laste opp en resept til nettstedet deres for å bekrefte bestillingen. Gå til pharmacychecker. com å få on-line apotek verifisering av apotek du velger, og også sammenligne reseptbelagte stoffet priser.
For å sikre at apotek er legitim, må du kontrollere sin kontaktinformasjon er tilgjengelig på nettstedet, herunder en kunde service telefonnummer, nåværende adresse, og adressen til nettstedet fysiske, landbaserte grenen.
Bestill medisiner fra apoteket skjer-line katalog ved hjelp av dose og mengde informasjon på resept fra legen din. Hvis du ikke kan lese hva legen skrev, ringe kontoret og spør. De fleste online-apotek krever et kredittkort, selv om noen vil akseptere en brukskonto nummer med en routing-nummer til å belaste kontoen direkte. Legitime on-line apoteker også aksepterer de fleste forsikring planer.
Hvis du kjøper medisiner fra Canada for å spare mer penger, kan det ta lenger tid å motta din bestilling. Forskrift i Canada om alle medisiner er strenge, og produkter må passere strenge kvalitetskontroll tiltak, slik at produktene er trygge. .
4
Kjøp Tenuate Dospan fra et lokalt apotek som Wal-Mart, Target, eller K-Mart, disse nasjonale apotek tilbyr vanligvis lavere reseptbelagte priser enn andre privateide apotek
.

Tips og advarsler


 • Ikke for medisiner gjennom apotek nettsteder som ikke krever en gyldig resept fra legen din.
 • Vær forsiktig når du bestiller fra nettapoteker å sikre at medisiner er riktig dosering, lovlig utlevert, og safe.


 • Previous:nothing Next:bivirkninger av laktosefrie melk

  Relaterte artikler


 • om lav kalsium diett og osteoporose
 • definisjon av kalori teller
 • hoppe starte vekttap tips
 • guide for å miste vekt
 • hvordan du lykkes unngå junk food
 • hvordan å øke kroppens fett?
 • hvordan å skape sunne matvaner
 • hva du skal spise når du starter Atkins dietten
 • hvordan å gå ned i vekt etter tre epler om dagen kosthold
 • hva er RDA for vitamin a?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com