hvordan du gjør en tre dagers juice raskt

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-05
Fasting for ernæring, healing og avgiftning har eksistert i lange tider. Historisk har det vært vanlig å helbrede sykdom. Dag i den vestlige verden er det vanlig å avgifte fordøyelseskanalen. Fasting virker ved at kroppens enzymer for å gå inn i blodet i stedet for å sitte i magesekken eller tarmen. Enzymene løse seg opp, eventuelle giftstoffer i blodet, derfor rensing av blodet. Hvis du er ny på fastende en tre dagers faste er en god idé. Som med alle raskt alltid sjekke med legen din først for å sikre at du er i god nok helse til å kunne raskt.

Du trenger:
En saftpresse eller ogainc grønnsaksjuice
. .
Tid for å slappe av og detox.
.


en.
Et par dager før en juice raskt du bør begynne å fjerne komponenter i kosten din. Sakte eliminere deler av kosthold vil forsiktig lette kroppen inn i en raskt. Hvis du ikke skriver inn sakte inn i et raskt du kan oppleve alvorlige kramper, kvalme og forstoppelse eller diaré. Du trenger ikke å sjokkere systemet ditt, vil du enkelt det inn i renselsesprosess. Start ved å fjerne overflødig sukker som brus, kaffe, snacks, brød og korn. Ta en dag eller to for å eliminere disse og vedlikeholde en frukt og grønnsaker kosthold for en eller to dager. Etter en dag eller to på en frukt og grønnsaker kosthold eliminere frukt. Husk når du eliminere frukt du eliminerer mye vann. Pass på at du drikker åtte glass vann gjennom hele denne prosessen. Vannet vil holde deg hydratiserte samt hjelpe til å rense deg.
To.
Under fort du vil bare være å drikke juice. I løpet av denne tiden er det viktig å velge riktig juice. Vegetabilsk juice er sterkt anbefalt. Prøv å fortynne din juice med filtrert vann. A 50/50 juice /vann-blanding anbefales. Ideelt sett vil du ha tilgang til en juicer og kunne juice dine egne grønnsaker. Frykt ikke men hvis du ikke gjør det. Du kan kjøpe økologiske grønnsaker i helse mat delen av de fleste dagligvarebutikker. Den beste juice å drikke er gulrot, rødbeter, squash squash, selleri, salat, spirer og kål. Ideelt du ønsker å drikke fire åtte unse glass juice om dagen. Du vil også merke at du vil begynne urinering mer og ha mer bolle bevegelser som du øke væske i kostholdet ditt og begynne å avgifte. Pass på at du er i stand til å hvile ofte, og ikke deltar i anstrengende aktivitet. Dette er en tid for å skatt kroppen din.
Tre.
Etter tre dager med strengt drikke juice du kan begynne å komme ut av den raske. I likhet med inn i raskt du ønsker å gjøre dette sakte slik at du ikke sjokkere systemet. Kroppen har ikke hatt fast føde i tre dager. Hvis du ikke lette tilbake til fast føde du risikere fordøyelsesproblemer igjen. Sakte går ut raskt slik du skrev det inn, men i revers. East grønnsaker for en dag, innføre frukt med grønnsaker for en dag og lette tilbake til brød, kjøtt og korn.

Tips og advarsler


 • Rådfør deg med lege før gjøre noe raskt.
 • Pick dager å raskt hvor du vil være i stand til å hvile.


 • Previous:nothing Next:unnfangelse høy protein diett

  Relaterte artikler


 • om nutrex
 • hvordan ta Gakic
 • soyamel erstatning drikke
 • om glykemisk indeks og kosthold
 • hvordan å spise for å forbedre hjernen din makt
 • hvordan kosthold ved hjelp av protein
 • hva er inulin fiber?
 • hvordan å telle kalorier når juicing
 • hvor å miste 30 pounds i to måneder
 • hvordan "øvelsen for vekttap" akkurat nå
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com