hvordan å miste ti pounds rask

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-05
Det er svømmetur drakten igjen. Jeg vet ikke om deg, men jeg ser i speilet og se strandet hval. Det er tid for den årlige vekttap ritual før noen ser meg i en badedrakt. Det er mange måter du kan gå ned i vekt, men jeg hater å gå på dietter som la meg sulte i hjel. Her er en enkel enkel måte å miste et par pounds uten å føle at du blir fratatt eller torturert

Du trenger:. . .
VIL POWER


1

Rens alle av junk food fra huset ditt. Skift cookies og godteri med frukt, lite fett cookies, og sukkerfri godbiter. Den nye ting som de har ute som inneholder Splenda smaker så godt som ens som har sukker.
To.
Start morgenen av med fem minutter av enkle lys strekk eller Yoga og en ti til kvarters spasertur. Hvis du bor i et område som du ikke kan gå i, gå på plass i stua i femten minutter. Når du er ferdig, drikk en seksten unse glass eller flaske med vann. Sørg for å sjekke med legen din før du starter noen exercize eller diett programmet.
Tre.
Spis en sunn frokost. I stedet for egg, gryn, ost, bacon og toast, velg en skive mager skinke, med sennep, salat og tomat på hvete brød eller en hel hvete tortilla med skinke, salat, tomat og ost.
Fire.
I stedet for en tung lunsj på jobben, ta med en Smart Ones middag, og zappe den i mikrobølgeovnen, eller lage en salat med mørk greener, salat, tomat, agurk, løk, en unse av ost, en skive av magert kjøtt lunsj skinke og topp det med rødvinseddik, oregano, salt og pepper. Hold deg unna de dressingene det er det laster på kalorier.
fem.
Bytt til drikkevann, usøtet te eller diett brus.
6.
Hvis du sitter mye på jobb, komme inn for vane å flytte føttene og beina under bordet. Point tærne, og deretter trekke dem tilbake til å strekke. Har mini ben heiser. Det vil brenne noen kalorier, og hjelpe tone bena. Jo mer du beveger de store muskelgruppene jo mer kalorier forbrenner du.
7.
Park bilen minst femti meter lenger bort fra ditt arbeid eller i butikken, slik at du må gå mer. Selv om du har en fysisk jobb, er ekstra gå bra for deg.
8.
Hvis du spiser pizza, gjøre det til en vegetarisk pizza. Spis osten, men i stedet for alle de kjøtt, laster du den med grønnsaker som løk, sopp og paprika. Lag lettere versjoner av alle dine favoritt mat. Hvis en oppskriften krever en kilo kjøtt, legg i halvparten av kjøttet og legg ekstra grønnsaker. Det bør fortsatt holde smaken, men vil ha mindre kalorier. Cook mer mat hjemme. Du kan overvåke hva du putter inn de tingene du lage mat, men du har ingen anelse om hvor mye olje, salt og sukker går til en restaurant matlaging.
9.
Holdes vekk fra folk som saboterer din dietter. Hvis du har en venn som er i stadig spise junk eller gå ut å spise junk, prøve å holde seg borte i noen dager, eller fortelle dem om ikke å bringe junk food rundt deg til du mister vekt. Hvis du har en venn eller et familiemedlem som prøver å rote deg opp, arbeide for å holde deg på sporet. Hold noen sunne junk food i vesken som de hundre kalori godbiter, og hvis de inviterer deg til middag, frivillig å ta med en stor sunn salat. Hvis det er noe på menyen deres du kan spise, så bare spise salat. (Hvis de har et problem med det, minner dem om at de visste du var på en diett som du har tenkt å holde seg til. Du vil bli overrasket over hvor mange mennesker vil prøve å rote opp kostholdet ditt. De har ikke vilje til å holde seg til en diett, slik at de mener å kontrollere at du ikke vil heller. )
10.
På helgen, velge én dag å ha et mat som du virkelig trenger. Hvis du vil ha kake, spise ett stykke. Uansett hva slags mat det er eller hvor mange kalorier det har, unn deg selv. Hvis du føler fratatt, vil du ikke holde deg til kostholdet ditt.


Previous:nothing Next:å spise sunt og riktig

Relaterte artikler


 • hvordan å unngå å falle for mytene om å miste magen fett (og vekttap generelt)
 • hva er damiana blader?
 • den beste måten å ta prenatal vitaminer
 • hvordan å beregne kalorier i maten
 • South Beach Diet: lav karbohydrat matvarer
 • hvordan du velger en sykkel for vekttap
 • hva slags mat å spise på en protein diett
 • fordelene av omega-3 fettsyrer
 • gode måter å gå ned i vekt
 • hvordan å gå ned i vekt etter Jerusalem kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com