hvordan å erstatte applesauce for sukker

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-10
Lær hvordan du erstatte applesauce for sukker i baking og du får en praktisk måte å redusere sukker-innhold og gi en mer kompleks smak til maten. Applesauce inneholder naturlig sukker som kroppen bryter ned saktere enn raffinert sukker. Disse naturlig sukker øker ikke blodsukkeret så raskt og er mindre sannsynlighet for å irritere sukker-sensitive personer. Selv applesauce kan endre strukturen til bakt varer, legger det også fuktighet og en subtil spiciness som passer godt med de fleste smaker.

Du trenger:
usøtet applesauce


en
Identifiser hensikten med sukker i oppskriften. . . Dette vil fortelle deg hvor mye av sukker kan du erstatte. I kalde desserter som frukt suppe, er sukker bare et søtningsmiddel. I sukret side retter som søt potet gryte eller bakte bønner, legger sukker både sødme og smak. Rollen til sukker i baking er mer kompleks. Sukker hjelper aerate og mørt maten og lar det brune.
To.
Sjekk hvor mye sukker oppskriften krever. Bruk måling av volum, for eksempel kopper i stedet for gram. Dersom oppskriften krever to forskjellige typer sukker, som for eksempel hvitt sukker og pakket brunt sukker, bruk summen av volumet. Basert på rollen av sukker i oppskriften, bestemme om du vil redusere det totale sukker brukes. I de fleste bakervarer oppskrifter, kan du redusere sukkeret med minst ¨¦n tredel uten å påvirke smaken eller tegnet av røren.
Tre.
Mål ut de nødvendige applesauce. Hvis maten ikke blir oppvarmet, erstatte sukker med en lik mengde applesauce. I oppvarmet søte side retter, samt cookies, brownies og muffins, kan du erstatte opptil to tredeler av sukkeret. For kaker, derimot, bytter bare halvparten av sukkeret med eplesaus. Bruk omtrent en tredjedel mer applesauce enn mengden sukker du har skiftet. For eksempel i en kake oppskrift som krever en kopp sukker, bruker en halv kopp sukker og ca 3 /4 kopp applesauce.
Fire.
Redusere væske i forhold til applesauce. Applesauce inneholder en betydelig mengde med fuktighet. Du må balansere mengder væsker og faste stoffer for å hindre at maten fra å bli våt. Reduser den viktigste væsken i oppskriften, for eksempel melk, med 1 /4 kopp for hver kopp eplesaus du legger til.
Fem.
Tilsett applesauce. I oppskrifter uten oppvarmet ingredienser, legger applesauce på det punktet der oppskriften krever sukker. I en bakervarer oppskrift, slo applesauce inn eggene. Dersom oppskriften krever smør eller olje, bland fettet inn i egg og deretter legge til applesauce.

Tips og advarsler


 • Hvis applesauce er ikke søt nok for din smak, bruk vanilje eller krydder som kanel og muskat å øke sødme uten å legge sukker.
 • Applesauce kan ikke erstatte sukker i hard-candy oppskrifter. Selv unsweetened applesauce inneholder sukker. Hvis du er diabetiker, vær forsiktig når du bestemmer hvor mye applesauce-søtet mat å spise.


 • Previous:nothing Next:South Beach Diet fase 1 frokost ideer

  Relaterte artikler


 • en diett for hjerteproblemer
 • hva er Panax quinquefolium?
 • hva er magnesiumoksid?
 • Fordelene med druekjerneekstrakt
 • fordelene av Chia frø
 • om l-glutathione
 • hvordan du kan spore dine vekttap mål
 • hvordan å miste pounds med 1000 kaloriinntak
 • hva er å spise for livet diett plan?
 • hvordan å konsumere mer omega 3 matvarer enn omega 6
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com