hvordan å bli motivert for vekttap

hvordan å bli motivert for vekttap

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-04
En av de vanskeligste delene av noen vekttap programmet er å opprettholde motivasjon i lang tid. I begynnelsen, kan resultatet av hardt arbeid være vanskelig å oppdage og det kan virke som om du ikke gjør mye fremgang. Og selv etter at vekttap er koken, stikker til samme kosthold og treningsprogram kan bli kjedelig. Men heldigvis, er det noen enkle trinn du kan følge for å bekjempe de-motivasjon og møte dine vekttap mål

Du trenger:.
Notebook eller tidsskrift.
Penn eller blyant.
Body målebånd.
Body fett tester (valgfritt).


en.
Skrive ned VEKT TAP motivasjoner
å feste med et vekttap plan, er det viktig å forstå hvorfor du startet planen. Tenk nøye gjennom om din sanne motivasjon for vekttap, og ta dem i dagboken din. Vær ærlig med deg selv og være spesifikk. For eksempel, snarere enn å skrive "å se bedre ut," prøve noe sånt som "å slanke magen" eller "å miste min dobbel hake. "Og i stedet for" å være sunnere, "skrive" å gå i trapper uten gisper. "Jo mer spesifikke motiverende grunn, jo lettere vil det være å spore ekte fremgang.
To.
BASELINE DINE MÅL OG BODY FAT
Fordi vekten kan svinge med en kilo eller mer fra dag til dag, med vekt som eneste indikator på kostholdet suksessen kan meget de-motiverende. Kosten spesielt kan bli nedslått å finne at omfanget faktisk leser høyere etter dager med forsiktig spise. Bruk i stedet en kropp målebånd for å spore den faktiske størrelsen på armer, bein, hofter, midje, etc. I motsetning til en vanlig målebånd, gjør et legeme tape det lettere å ta målinger enhånds og gir konstant spenning slik at målingene blir mer nøyaktig. I begynnelsen av din vekttap programmet, ta et komplett sett av målinger og ta dem i dagboken din.
Samme måte kan du baseline kroppen fett ved hjelp av en håndholdt kroppsfett tester. Vanlig start kroppsfett i dagboken din.
tre.
BASELINE klærne FIT
Velg to eller tre av dine favoritt, men litt tettsittende antrekk og prøve dem på. Med et kritisk øye, observere hvordan klær passer og føles. Er buksene stramme i livet ditt? Er din topp ubehagelig tettsittende? Ved starten av vekttap programmet, liste hvert antrekk i dagboken din, og beskrive hvordan det passer, og hvordan du føler det på seg.
Fire.
BASELINE DIN HELSE
Feeling bedre er en enorm fordel med vekttap og en av de første endringene som folk flest merker. For å holde bedre styr på hvordan programmet forbedrer din helse, liste over eventuelle pågående problemer i dagboken din. Gjør din leddene smerter? Magen vondt? Bare kan ikke få igjen pusten å gjøre enkle oppgaver? Skriv ned så mye som du tenker på i dagboken din.
Fem.
Følge utviklingen din
Den beste måten å bli motivert for vekttap er å se resultater tidlig og ofte! En gang i uken, går tilbake kroppen målinger, kroppsfett, klær passform, og helsespørsmål. Spill inn aktuelle tall og inntrykk, og sammenligne dem til der du var for en uke siden. Selv om vekten ikke har budged mye, er du nødt til å se virkelig framgang i noen eller alle de andre områdene. Gi deg selv en smiley ansikt eller en stjerne, og være stolt av det du har oppnådd.
6.
MIX IT UP
Etter en stund, selv de mest gjennomførbar vekttap planer kan begynne å føle seg kjedelig og tyngende. Vær på utkikk etter disse følelsene, og når du føler kjedsomhet snikende inn, prøve noe nytt. For eksempel, hvis din viktigste formen for trening har gått, kan du prøve en elliptisk. Eller hvis du har flittig holdt seg til Weightwatchers, prøve en annen plan for et par uker. Blande den opp og endre rutiner vil hjelpe deg bust gjennom platåer og holde motivasjonen sterk.

Tips og advarsler


 • feire de små prestasjoner! Selv miste en kvart tomme her og der er vekttap fremgang.
 • Invester i deg selv. Når du har begynt å gå ned i vekt, kjøpe klær som passer. Du vil se og føles bedre, noe som vil hjelpe deg å bli motivert.


 • Previous:nothing Next:hvordan stramme magemusklene

  Relaterte artikler


 • hva er en eddik kosthold?
 • hvordan å skylle fanget fett
 • hva du skal spise for å miste vekt og holde seg frisk
 • hva er vitamin B50?
 • historie ernæringsfysiologer
 • en diett for personer med blødning sår
 • hvordan å smelte pounds av rammen med 8 tips
 • South Beach Diet fase en snack ideer
 • hvordan du gjør et vekttap abs diett
 • hvordan man kan forebygge vekttap hos eldre
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com