hvor mange karbohydrater kan en diabetiker har i dag?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-10
Hvis du er en diabetiker ser unenthusiastically på en forgasser-bevisst kosthold, er sjansen din lege eller annet helsepersonell som har anbefalt det for deg. Forstå karbohydrater og deres rolle i kroppen i stor grad kan hjelpe deg i å opprettholde en trygg og sunn livsstil. Mange diabetikere er satt på lav-carb, kalorifattig diett, men ikke alle kan forstå den viktige rollen maten balanserende spiller på diabetiker-menyen. Hva er forholdet mellom kalorier, karbohydrater og glukose nivå, og hvordan kan en sunn balanse bli opprettholdt

trenger Du:
usøtet applesauce.

The Role of Karbohydrater i Body

Den gjennomsnittlige diabetiker bør spise mellom 45 og 65 prosent av hennes kaloriinntaket fra karbohydrater, og space dem ut over et minimum av tre separate måltider per dag. Karbohydrater er en rask-brenning, primære drivstoff kilde for kroppen som konverterer raskt til glukose. Siden dette er den viktigste kalori kilden til energi for kroppen og en som er lett tilgjengelig, er kroppen avhengig av den. Imidlertid kan karbohydrater forårsake drastiske og farlige svinger i din insulin nivåer når det ikke er tatt i sunt proporsjoner til andre kalori-rike proteiner og fett.

Enkelt Karbohydrater

Enkle karbohydrater er sukker (frukt, kaker, godteri og andre sukkerholdige varer) som drivstoff kroppen raskt og konvertere til glukose i blodet raskt etter inntak. Disse typer karbohydrater bør innhentes dersom blodsukkeret er lavt, til å bli etterfulgt av en mer kompleks karbohydrater etterpå for å hjelpe regulere blodsukkeret. Ellers er det mye sunnere å feste med komplekse karbohydrater som kroppen bruker langsomt og er mindre sannsynlighet for å forårsake plutselig stigning i blodsukkeret.

Komplekse karbohydrater

Complex karbohydrater (brød, korn, stivelsesholdige grønnsaker og pasta) tar mye lengre tid for kroppen å brenne-opp til 2 timer-og er et sunnere valg for å opprettholde balansert blodsukkeret. Jo mer fiber karbohydrater inneholder, jo bedre effekt på blodsukkeret.

Calorie /Carb Connection

Kalorier er bygget opp av karbohydrater, protein og fett. Selv om karbohydrater er nødvendig for sunt kosthold, mat med over 20 karbohydrat-rik kalorier per porsjon har potensial for å påvirke blodsukkeret, mens de under ikke. Balansere kaloriene mellom proteiner, karbohydrater og fett anbefales. Trenger litt hjelp? Sjekk ut "Referanser" og "Ressurser" seksjoner for en rekke nyttige nettsteder som vil hjelpe deg å få mager på noen av dine favoritt mat.


Previous:nothing Next:carb telling tips for personer med diabetes

Relaterte artikler


 • hvordan trene for å miste buk fett på bare 30 minutter om dagen uten å gjøre sit ups
 • Hvordan vite når du er full
 • høyt protein og fiber dietter
 • hvordan få seks pack abs for sommeren
 • daglig kaloribehov for menn
 • vekttap fordelene med acai bær
 • om raske vekttap
 • hvordan man kan forebygge brystkreft forkalkning
 • hvordan du får en fin slank midje
 • selvhjelp for overstadig spiseforstyrrelser
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com