hva spiser du på Jenny Craig?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-08
Jenny Craig er et vekttap klinikk som fokuserer på forbruket av pre-pakket mat. Den grunnleggende ideen bak Jenny Craig er at, ved å spise mat de forbereder og sender, vil du miste vekt. Disse pre-pakket mat leveres fryst og er ment å gi flertallet av ditt daglige matinntak

Meny

The Jenny Craig Menyen består av hovedsakelig pre-pakket mat, levert frosset fra Jenny Craig. Den frosne matvarer tilbyr alternativer til frokost, lunsj og middag. Den pre-pakket mat tilbyr en rekke forskjellige valg for hvert måltid, og er designet for å bli supplert med begrensede deler av sunn mat kjøpes fra din dagligvarebutikk. Jenny Craig leverer måltider som består av cirka 20 prosent protein, 20 prosent fett og 60 prosent karbohydrater. Lite fett meieriprodukter, frukt og grønnsaker er kjøpt fra butikken som supplement til den leverte måltider.

Breakfast

Et bredt spekter av muligheter er tilgjengelig som pre-pakket mat fra Jenny Craig. I tillegg anbefaler Jenny Craig mat du kan kjøpe fra dagligvarebutikk til frokost for å supplere prepackaged frosne matvarer. Frokost kan inneholde blåbær pannekaker med vegetabilsk pølse (en prepackaged frossen måltid), en banan Nut Muffin (kjøpt fra Jenny Craig's menyvalg), ulike typer sunn Jenny Craig korn (inkludert Maple Nut, Frosted havre, Komplett Start og Cranberry Almond), en utstoppet frokost sandwich, en frokost scramble eller flere andre alternativer. Denne frokosten kan bli supplert med en del av frukt kjøpt fersk.

Lunsj

The Jenny Craig pre-pakket mat meny til lunsj inkluderer en rekke ulike alternativer, inkludert supper (kylling noodle, skalldyrsuppe, biff bygg lapskaus, etc . ), smørbrød (biff Panini, kalkun klubb panini, kylling sandwich), kalkun burgere, kylling salat, rotini eller en rekke andre alternativer. Dette måltidet, også, kan bli supplert med små porsjoner frukt eller grønnsaker fra lokale dagligvarebutikk.

Middag

The Jenny Craig middagen alternativer er også store og omfatter ulike former for biff, kylling og svinekjøtt. Disse pre-laget middagen alternativer kan også suppleres med en liten salat eller mindre del av grønnsaker. Det finnes et bredt utvalg av forskjellige middag tilgjengelige alternativer for å tilfredsstille de fleste smaker, men kaloriinnholdet i middager er også liten og del størrelser er moderate.

Snacks og Desserter

Snacks og desserter kan enten bestå av Jenny Craig pre-pakkede matvarer, inkludert deler av kake, cookies, pretzels, popcorn eller kjeks. Frisk frukt er også et alternativ for desserter og /eller snacks, som er grønnsaker, inkludert kuttet rå gulrøtter, brokkoli, etc.

Main Diet

Hovedideen bak Jenny Craig kosthold er at ingen mat er forbudt i moderasjon. Med denne forutsetningen i tankene, er ideen om at Jenny Craig kosthold kan opprettholdes når dieters utdannet fra å spise Jenny Craig mat å spise mat fra vanlige matbutikker at de forbereder seg. Det brede utvalget av mat tilgjengelig på Jenny Craig nettsiden fokuserer på både bruk av sunne ingredienser og del kontroll. Den pre-pakket mat la dieters å bli vant til å spise mindre porsjoner uten behov for kalori telling. Denne endringen, samt veiledning av Jenny Craig ansatte og en vekt på øvelse, bidrar til å sikre at slankere vil holde vekten nede når de begynner å lage mat til seg selv.

Begrensninger av Diet

Det ferdige måltider forutsatt av Jenny Craig trenger ikke levere mat til veganere eller de med matallergi, så de med disse spesielle behov kan ikke være i stand til å lykkes på denne dietten.


Previous:nothing Next:fordelene av raske vekttap

Relaterte artikler


 • hvilke vitaminer er bra for mangel på energi?
 • Ulempen med vegetarisk kosthold
 • Slik detox fra karbohydrater
 • hvordan å legge på seg og muskel
 • niacin bivirkninger på leveren
 • over natten vekttap tips
 • hvordan å gå ned i vekt etter 50 for kvinner
 • hvordan å gå ned i vekt med persille te
 • om adapex
 • fordelene med acetyl-l-karnitin
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com