hva gjør jeg Carnitin gjøre?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-08
Karnitin, også kjent som L-karnitin, en naturlig forekommende næringsstoff som produseres i nyrene og leveren. Dette næringsstoffet bidrar omdanne fett til energi, og har dermed fått et rykte som en levedyktig supplement for vekttap og mosjon ekstrautstyr. Kroppen produserer vanligvis tilstrekkelig med L-karnitin for sine behov. Imidlertid kan noen mennesker, spesielt de som lider av visse hjerte og lever forhold, behov for å supplere sitt inntak av L-karnitin

Identification

L-karnitin ble først identifisert av russiske forskere i 1927, men det ville være en annen fire tiår før den fysiologiske betydningen av dette komplekset amalgam av aminosyrer ble forstått. L-karnitin er opprettet når lysin og metionin møte jern, niacin og vitamin B6 i lever eller nyrer. Disse organene produserer vanligvis alle L-karnitin kroppen krever og eventuelle insuffisiens kan vanligvis gjøres opp gjennom en diett som inneholder rødt kjøtt, melkeprodukter og enkelte frukter og grønnsaker som avokado.

Angina

I følge en rapport fra University of Maryland Medical Center, L-karnitin har vist seg å være effektiv for behandling av visse symptomer på angina. L-karnitin kosttilskudd kan lindre smerter i brystet slik at angina lider å delta i enkelte øvelser. Det medisinsk senter advarer om at pasienter bør aldri selvmedisinering for brystsmerter med L-karnitin eller andre stoffer. L-karnitin bør bare brukes sammen med andre konvensjonelle behandling under direkte tilsyn av en kvalifisert lege.

Mann Seksuell helse

Noen studier viser L-karnitin kosttilskudd kan ha positive resultater i behandling av mannlig infertilitet og seksuell dysfunksjon. Hos menn med lav sperm teller, har kosttilskudd vist å øke både antall og bevegelighet av sperm. L-karnitin vitamin har også vist seg effektiv i behandlingen av erektil dysfunksjon i visse grupper av menn, spesielt de som lider med diabetes.

Anti-Aging

I følge en rapport fra Linus Pauling Institute ved Oregon State University, foreløpige studier på rotter viser L-karnitin kosttilskudd kan ha en positiv anti-aging effekt. Bedre systemer inkluderer hjertet, hjernen, skjelettet og musklene. Forsøk på mennesker har ennå ikke blitt gjennomført, og resultatene vil trolig ikke bli kjent i flere år.

Vekttap

Fordi L-karnitin er viktig for å konvertere fett til energi, en rekke produkter som inneholder næringsstoffer hevder å øke energi og brenne fett. Forbedret ytelse og raske vekttap er det hevdet resultater. Imidlertid, ifølge rapporter fra Universitetet i Maryland, Oregon State University, Vanderbilt University og andre det er ingen vitenskapelig bevis for at tilskudd med L-karnitin har noen vesentlig effekt enten som en energi-booster, eller vekttap enhancer.


Previous:nothing Next:hva er vekten overvåkere kjerne program?

Relaterte artikler


 • hvordan å gjøre det master rens
 • hvordan å miste ti pounds rask
 • hva er sorghum mel?
 • Hva er fordelene med persille?
 • hvordan er BMR beregnes?
 • tint kjøtt fakta
 • den beste tiden til å bruke protein tilskudd
 • den beste tiden å ta fiskeolje
 • hvordan du velger en diett plan som vil fungere
 • hvordan du kan redusere leptin
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com