hva er vekten overvåkere kjerne program?

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-09-08
Weight Watchers ble grunnlagt tidlig på 1960-tallet av Jean Nidetch. Det hele begynte da hun dannet en gruppe venner til å møte på henne hjemme en gang i uken for å diskutere de beste metodene for vekttap. Denne gruppen har siden utvidet til et verdensomspennende selskap som tilbyr vekttap tjenester til mer enn en million mennesker. Den "Core" plan (nå kalt "Momentum Program") ble rullet ut for å tilby økt fleksibilitet og valg

Konseptet

Grunnlagt på premisset om at slanking er bare en del av de større puslespillet for vellykket langsiktig vekttap, hjelper Weight Watchers medlemmer å utforske måter å vedta en sunn livsstil (bedre fysisk helse sammen med mentale og emosjonelle heia). Råd, oppmuntring og sporing suksess er en del av formelen som har stått testen av tid og hjulpet mange overvektige mennesker til å lære mer om riktig ernæring og mosjon.

Planen

Weight Watchers gir deg valg for de som ønsker å gå ned i vekt . En plan, den "Points Plan," tildeler dieters et bestemt antall "poeng" per dag. Alle matvarer er tildelt en tilsvarende "poeng" verdi. Den andre planen, utpeker Momentum-programmet (tidligere kalt "Core" plan) en spesifikk gruppe av næringsrike matvarer som kan spises uten å måtte holde styr på poeng. Alt ikke på den godkjente listen vil skjemme en bestemt mengde "poeng" som du har på reserve.

"Core" Mål

Målet med "Core" Planen er å oppfordre medlemmene til å spise sunt, sunne , næringsrik mat som vil tilfredsstille sult og oppmuntre til smarte matvalg. I tillegg er dette det perfekte tidspunktet å lære å spise riktig porsjoner. Det er tre regler som må følges. Først spiser så mye av kjernen matvarer som er nødvendig for å føle deg fornøyd. Andre, hvis du vil ha noe som ikke er på kjernen maten listen, må du bruke din ukentlige kvote av poeng. Tredje, strever for å spise rikelig med grønnsaker og frukt, velger hele-korn over behandlet karbohydrater, inkluderer sunne oljer hver dag (som olivenolje, linfrøolje eller solsikkeolje), begrense sukker og alkohol og drikk rikelig med vann.

Hva er lov?

Core matvarer er fra alle matvaregrupper og inkluderer grønnsaker (ferske, frosne eller hermetisk), frukt (fersk, fryst eller hermetisk), buljong-baserte supper (ingen kremet seg), hele -hvete pasta, brun ris, poteter, korn, fiberrikt korn, magert kjøtt, fjærfe, fisk, egg, fettfri melk og melkeprodukter, sunne oljer, kaffe, sukker-frie drikkevarer og krydder (som soya saus, salsa , sennep, eddik og hot saus). Ideen er å spise når du er sulten og stopp når du er fornøyd.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan gå på møter i din by eller registrer deg for online tilgang. The Momentum Program ("Core" Plan) er laget for å få deg å gjøre sunne valg, begynne å bevege seg og trene og leve et sunnere liv. Weight Watchers har eksistert i mer enn 40 år med en vellykket track record. Hvis du synes at dette høres ut som noe som ville fungere for deg, gå til Weight Watchers nettsted for å lære mer.


Previous:nothing Next:den beste måten å ta vitamin B12

Relaterte artikler


 • en diett for personer med blødning sår
 • måter å miste magen fett rask
 • hvordan å bruke grønn te urte kosttilskudd
 • hvordan å telle kalorier for en tenåringsjente
 • hvordan å miste uønsket fett etter fødsel
 • Fordelene med tranebærjuice
 • diett tips for kvinner
 • hvordan å gå ned i vekt - tortur gratis
 • hva du skal spise mens detoxing
 • tips om et sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com