hva er sambazon acai?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-06
Acai (uttales ah-sukk-eee) berry juice og produkter har stormet nasjonen for deres ernæringsmessige fordeler, antioxidant kvaliteter, vekttap evner og andre krav, noen sanne, andre ikke. Sambazon Acai er en veldig spesifikk acai produkt som er dedikert til den økonomiske bærekraften av sine produkter og regionen der bærene er dyrket. Selskapet ble grunnlagt på, og fortsetter, sitt engasjement til bærekraftig vekst i tillegg til de ernæringsmessige fordelene og salgbarhet av bær.

Historie

Helse krav og konkrete helsemessige fordeler til side, ble Sambazon Acai grunnlagt med økonomisk bærekraft som grunnfjellet av virksomheten, ikke bare for selskapets fortjeneste, men også for sin innkvartering i økosystemet der bær dyrkes og folk som stoler på sin økonomiske belønninger for å tjene til livets opphold. I 2000 grunnla forretningsmenn Ryan Black og Ed Nichols et firma som heter Sambazon, kort for lagring og administrerende brasiliansk Amazonas. Lokale surfere introduserte paret til drikke og selskapet kjøper sin naturlig vokst acai fra rundt 1500 lokale familier og bønder. Bærene blir plukket for hånd i en liten sub-regionen i Amazonas. Konseptet er ikke bare å gi en sunn produktet, men også bevare regionens mens tilbyr inntektsgivende arbeidsplasser for lokale bøndene.

Funksjoner

Fordelene med acai har blitt utropt av Oprah Winfrey, men ingen uavhengige studier har blitt gjennomført for å bevise acai krav for vekttap, kolon rensing, kroppslig avgiftning og energi øker fordeler. Det er likevel ingen tvil om, at acai Berry er en sunn frukt. Acai inneholder flere stoffer som kalles antocyaniner og flavonoider.
Antocyaniner og flavonoider er antioksidanter som hjelper i kroppens celler beskyttelsessystem. Dessuten, er antioksidanter anses nyttig for kroppen ved å nøytralisere frie radikaler og de kan bidra til å redusere risikoen for enkelte sykdommer, som hjertesykdom og kreft.

Fordeler

På samme måte som appelsinjuice er ment å bidra i kampen mot forkjølelse fordi den er høy i vitamin C, inneholder Sambazon acai mange ernæringsmessige fordeler. Men etter tiår med forskning på appelsinjuice, det er ingen avgjørende vitenskapelig bevis for at det menigheter av forkjølelse, studier på Sambazon acai har vist tilsvarende usikker. Det er ingen ordskifte dens helsebringende fordeler. Sambazon Acai inneholder angivelig mer antioksidanter enn blåbær eller granatepler og inneholder også sunt omega fett, protein og kostfiber, men bevis på om det er en super-juice som foreslått er tvilsomme.

Hensyn

Når generell kosttilskudd fordeler forbli omstridte, de Sambzaon Acai prinsippene er ikke. Hvis du tror på det "grønne er god" teori om økonomi og om bevaring av regnskogen i Amazonas veier i din vurdering av hvilke produkter å kjøpe, så Sambazon acai passer regningen. Hvis kjøp og matvaner tar slike ting i betraktning, fortjener Sambazon acai rettferdig evaluering.

Teorier /Spekulasjoner

Apple juice, grapefrukt, papaya juice, gulrot juice, saft og generelt alle har sunne fordeler. Ingen har imidlertid blitt fremmet som en super-kosttilskudd, som Sambazon acai, som fordeler er ennå ikke vitenskapelig bevist.


Previous:nothing Next:tegn på høyt kaliumnivå i blodet

Relaterte artikler


 • ornithine fordeler
 • hvordan gjøre undercooked hardboil egg til småspising
 • maisolje prosessering
 • hvordan du får klippe og har en seks-pakning
 • hvordan lavere kolesterol med mat
 • for mye vitamin B12 bivirkninger
 • gode måter å gå ned i vekt
 • hvordan å miste babyen fett
 • hvordan du styrer food cravings
 • mulige bivirkninger av relacore
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com