hva er orotate kalsium?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-05
Orotic syre er en biokjemisk stoff laget naturlig i menneskekroppen, orotates er mineralsalter skapt ved å binde et mineral til orotic syre. Den kontroversielle tyske legen Hans Nieper brukt dem som transportører til å levere høyere mengder aktive mineraler direkte i indre cellemembraner. Nieper mente at kalsium orotate kunne levere kalsium i kroppen hvor det var mest behov for, og uten toksisitet eller bivirkninger som fulgte med andre behandlinger. I Nieper medisinske klinikk i Tyskland, han behandlet hundrevis av pasienter med lidelser som osteoporose, kreft, høyt blodtrykk, leddgikt, hjertesykdom, multippel sklerose og lever tilstander som kronisk hepatitt.

Osteoporose

Dr. . Nieper brukes kalsium orotate som et mineral transportør i recalcification terapi. Han fant det å være nyttig i behandling av mindreårige avkalkes så vel som voksne bentap og senior osteoporose. Det ble brukt ikke bare til behandling av osteoporose, men også for å forhindre forekomst. Naturen av kalsium orotate gjør at den kan trenge dypt inn i vev, bein og brusk for å fremme bein helse og styrke. Ved kreft kongressen i Houston i 1970, Dr. Nieper konkluderte med at kalsium orotate "er en svært tilfredsstillende agent i recalcification av metastatisk feil i skjelettsystemet. "

Betennelsessykdommer

Calcium orotate har blitt funnet å ha en markert effekt på inflammatoriske sykdommer som leddgikt og lupus , mens å ha en anti-inflammatorisk effekt på hjerte-kar sykdommer som multippel sklerose, flebitt, retinitt, encefalitt og kolitt. Mekanikken bak sin anti-inflammatorisk virkning ligger i tilgjengeligheten av kalsium ioner på mitokondrie membranen. Dr. Nieper kalte dette en "klassisk anti-inflammatorisk prinsippet. " I 1975 startet han behandling av lupus pasienter med jevn doser av kalsium orotate for perioden 1 år, og fant deres symptomer for å være enormt redusert, selv i avanserte tilfeller.

Athletic Performance

Dr. Nieper brukes orotates å behandle en rekke sykdommer og plager, men hans arbeid ble kontroversiell fordi mye av suksessen hans ble sett i sin klinikk og ikke grundig dokumentert eller vitenskapelig testet. Nylig har imidlertid studier er gjort om sportslige prestasjoner og utholdenhet. En studie publisert i Cardiovascular Drugs og Therapy Journal, Volume 12, april 1998, fant at tilskudd av magnesium orotate betydelig økt utholdenhet, eller utøve toleranse, hos pasienter. Som sådan, magnesium og kalsium orotate orotate er regelmessig kombinert i ytelse kosttilskudd for idrettsutøvere.

Lever betingelser

I Dr. Nieper klinikk, observerte han mange pasienter med leversykdom tilstander som hepatitt eller kolangitt, som er betennelse i galle duct, viser bedring med kalsium orotate tilskudd. Deres generelle helsetilstand bedre, sammen med den generelle utviklingen av sykdommen. Dette er i tråd med dagens funn, innhentet fra leverbiopsier av pasienter som har fått samme behandling, men kombinert med litium orotate. Forskere har oppdaget at kombinasjonen av litium og kalsium orotates gir helbredende effekt som ikke bare stanse utviklingen av sykdommen, men reversere den. Dr Nieper konkluderte i senere forskning som kronisk hepatitt kan være fullstendig kurert ved å gi pasienter kalsium orotate, 3 g per dag, for en periode på 2 år, han detaljert behandling og påfølgende ettergivelse av 14 av sine egne pasienter.

Side Effects

I hans mange behandlinger, var Dr. Nieper stadig overrasket over den lave forekomsten av bivirkninger for kalsium orotate. Dette lav forekomst av bivirkninger skyldes i hovedsak effekten av behandlingen, og dermed redusere den nødvendige dosen. Andre former for kalsium er dårlig opp, derfor høyere beløp er nødvendig for å oppnå de ønskede resultater. Faktisk, den eneste bivirkninger rapportert med kalsium orotate er forstoppelse eller urolig mage, men disse er vanligvis milde og forsvinner når dosen justeres.


Previous:nothing Next:hvordan å miste ti pounds rask

Relaterte artikler


 • hvordan du beregner din ibw
 • ernæring aktiviteter for barna
 • kosthold for folk som har hatt mage reduksjon kirurgi
 • kosthold og treningsprogram
 • mung bønnespirer ernæring
 • hvordan du får klippe og har en seks-pakning
 • hvordan du bruker halodrol
 • det som regnes raske vekttap?
 • detox kroppen oppskrifter
 • hypoglycemic kosthold oppskrifter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com