diett for barn med legg

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-07
ADHD (ADD) er en atferdsmessige tilstand der en person har problemer med å betale oppmerksomhet og bor på oppgaven. Det kan påvirke voksne, men er mer vanlig hos barn. Selv om det er ingen dietter som er bevist å behandle ADD, enkelte foreldre finner at endring en ADD barns kosthold kan hjelpe med atferdsvansker uten å øke medisinering <. h2> Eliminere Additives Ifølge Attention Deficit Disorder Association, omtrent fem prosent av ADD tilfellene hos barn kan behandles ved å fjerne kunstige tilsetningsstoffer i sine dietter, referert et program til som Feingold Diet. Dietten er basert på konseptet som visse folk er følsomme for kjemikalier i prosessert mat, som fører til atferdsproblemer av ADD. Dietten består av helt bli kvitt et barns diett av all bearbeidet mat og husholdningsartikler som inneholder kunstige farger, smaker, konserveringsmidler og søtstoffer. Dette inkluderer elementer som fargerike frokostblandinger, brus med kunstige søtningsmidler som aspartam og til og med tannkrem som er kunstig farget.

Feed ADD barnet naturlig, ubehandlet mat for ca en måned og overvåke sin oppførsel. Selv om endring i kostholdet er ikke en velprøvd behandlingsmetode for ADD, kan noen foreldre finne noen gunstige endringer i barnas atferd. Selv om et barn ikke har sensitivitet overfor kjemikalier i prosessert mat, er en diett høy i tilsetningsstoffer ikke anses ideelt uansett, så eliminerer de ikke vil være skadelig selv om den ikke behandle ADD symptomer.

Legge balanserte næringsstoffer

Selv om alle mennesker trenger en godt balansert kosthold, som sikrer et barn med ADD har en riktig balanse mellom ernæring kan være spesielt nyttig for å hindre forverring av ADD symptomer. Ifølge ADD magasinet "ADDitude Magazine," et barn med ADD bør spise magre proteiner, som kylling, soya, oksekjøtt, bønner, meieriprodukter eller nøtter hele dagen for å holde henne blodsukkeret. Høyt blodsukker nivåer fra en mangel på protein kan bidra til hyperaktiv adferd.

En riktig balanse av karbohydrater, frukt og grønnsaker og protein kan også holde en ADD barnets blodsukkernivå jevnt. Et typisk måltid bør bestå av 50 prosent frukt eller grønnsaker, 25 prosent protein og 25 prosent fullkorn karbohydrater, for eksempel brun ris eller hele hvete pasta. Hele korn tendens til å inneholde mer fiber enn hvitt mel-baserte karbohydrater og kan holde et barns sult fornøyd. Når et barn med ADD mangler fiber i kosten sin, kan hun blodsukkernivået variere og gjøre det enda vanskeligere for henne å konsentrere seg. Hvis du føler at barnet kan gå glipp av næringsstoffer, spesielt hvis hun er en kresen eater, gi henne en daglig multivitamin for å sikre at hun får nok vitaminer og mineraler for å holde kroppen hennes så friske som mulig.


Previous:nothing Next:hvordan du bruker Novedex xt

Relaterte artikler


 • om muskel kosttilskudd
 • hvordan å øke hastigheten på skjoldbruskkjertelen
 • hvor å fjerne korsryggen fett
 • er nøtter sunt å spise?
 • grønn te og ingefær fordeler
 • hva kan du spise etter magen reduksjon?
 • Hva er de helsemessige fordelene av hvit eddik?
 • mat som øker jern nivå
 • vekttap tips for kvinner med PCOS
 • den beste tiden å ta fiskeolje
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com