den beste og raskeste måten å miste magen fett

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-09
Hvis du har overflødig fett på magen området, kan det sette deg i en større risiko for hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk. Miste buk fett kan være en vanskelig prosess, særlig for dem som butikken sin vekt i mageområdet. Men det finnes metoder som vil hjelpe deg å miste mage fett. Den beste og raskeste måten å miste magen fett er en kombinasjon av kosthold, mosjon og kosttilskudd

aminosyrer

Bruk aminosyrer i supplement form. Ta en fettforbrenning blanding som inneholder krom, kreatin, L-glutamin, L-arginin, l-lysine og l-tyrosine. Alle disse aminosyrer enten hjelpe til å forbrenne fett, øker protein syntesen, øker energi butikker eller bistå i immunsystemet gjenoppretting. Når du prøver å miste magen fett, er det nødvendig for kroppen å være så thermogenically aktiv som mulig. Fat brennere kommer i pulverisert blandinger, kosttilskudd eller flytende former og mange inneholder alle de ingrediensene som er oppført.

Brenn fett

Eliminer alle mettet fett fra kostholdet. Les mat ernæring etiketter for å bestemme fettinnholdet i maten produkter. Spis magert kjøtt, rå grønnsaker og frukt for å redusere kalori forbruket og øke fettforbrenning. Hvis du legger hele tiden til fett til systemet ditt gjennom matinntaket, vil kroppen ikke forbrenne lagret fett.

Herbal Diuretika

Ta urter som har noen vanndrivende egenskaper som ingefær og einer. I tillegg, bli kvitt overflødig natrium i kosten din som kan være skjult i brus og mat kilder. Konsumere mat høy i protein og lite karbohydrater. Karbohydrater lagre fuktighet, noe som kan føre til oppblåsthet i mageområdet.

Crunches

Gjør øvelser spesielt beregnet for den magen området som knase med en lavere bøyd kne. Ligg på gulvet og bringe kalver parallelt til taket med knærne bøyd. Sett hendene bak nakken, og ser opp i taket, ta haken til knærne. Fullfør øvelsen to ganger om dagen for 50-100 repetisjoner for best resultat.

Sittende Sykkel

Prøv den sittende sykkelen til arbeid i øvre og nedre mage. Sitt på gulvet eller en matte med hendene bak hoftene, håndflatene ned og føttene flatt på gulvet med knærne bøyd. Løft dine føtter og begynner å pedal med føttene som om du er på en sykkel. Pedal først forover og deretter bakover for 50-150 repetisjoner. Fullfør øvelsen to ganger om dagen.

Aerobic Aktivitet

Økning aerobic aktivitet vesentlig å brenne buk fett. Minst 60 til 90 minutter med aerobic aktivitet daglig vil forbrenne ca 300-500 kalorier per dag. Vær sikker på at du er på en fettforbrenning nivå mens du trener ved å trekke din alder fra 220. Din puls bør bo på rundt 85 til 95 prosent av den resulterende nummeret for varigheten av arbeidet ut til å forbrenne fett.


Previous:nothing Next:hvordan å opprettholde motivasjonen for effektiv vekttap

Relaterte artikler


 • fibromyalgi høy protein diett
 • hvordan velge treningsklær
 • hvordan du raskt lavere fettprosent
 • informasjon om ernæring av ris
 • Fordelene med usøtet kakao
 • virkningene av zantrex 3
 • hvilke matvarer bidra til å redusere dårlig kolesterol?
 • 3 dagers rensing diett oppskrift
 • ideell kroppsvekt guide
 • hvordan hjelpe en pjokk opp i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com